Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

God jul och Gott nytt år önskar vi på Hotell & Restaurang

 
God jul och Gott nytt år önskar vi på Hotell & RestaurangVi ökar i upplaga! God jul och Gott nytt år önskar vi på tidningen Hotell & Restaurang

Vi vill passa på att önska alla läsare och annonsörer en God jul och ett Gott nytt år!

I början på det nya året kan du bland annat träffa oss på Lounge event 11-12 januari på Stockholm Waterfront Congress Centre där den nya årliga mötesplatsen för hotell- och konferensbranschen går av stapeln.  Där kommer beslutsfattare inom hotell, konferensanläggningar och fastighetsbolag från hela landet att bekanta sig med de senaste produkterna och tjänsterna. Vi delar ut vår tidning till alla besökare och utställare - kom gärna till vår monter!

Vi finns förstås även på plats på Fastfood & Cafémässan den 1-2 februari på Kistamässan, där har vi en monter vid högra ingången vid restaurangen. Vi delar ut tidningen till alla besökare och utställare, välkommen till oss!

Varje vecka skickar vi ut ett veckobrev via mejl till cirka 12 000 i branschen, vill du säkra en annonsplats där eller i tidningen så kontaktar du Annica Westerlund på [email protected] eller på telefonnummer: 0651-69 90 18. Mer info om annonsering här.


God jul och Gott nytt år önskar Annika, Annica, Åsa och Anna


I Tidningen Hotell & Restaurang möter du
branschens mest intressanta människor
och läser om de senaste nyheterna inom
hotell, restaurang, spa, bar, catering, fastfood och café.