God jul och Gott nytt år önskar vi på Hotell & Restaurang
23 Dec 2016
I början på det nya året kan du bland annat träffa oss på Lounge event 11-12 januari på Stockholm Waterfront Congress Centre där den nya årliga mötesplatsen för hotell- och konferensbranschen går av stapeln. Där kommer beslutsfattare inom hotell, konferensanläggningar och fastighetsbolag från hela landet att bekanta sig med de senaste produkterna och tjänsterna. Vi delar ut vår tidning till alla besökare och utställare - kom gärna till vår monter!
Vi finns förstås även på plats på Fastfood & Cafémässan den 1-2 februari på Kistamässan, där har vi en monter vid högra ingången vid restaurangen. Vi delar ut tidningen till alla besökare och utställare, välkommen till oss!
Varje vecka skickar vi ut ett veckobrev via mejl till cirka 12 000 i branschen, vill du säkra en annonsplats där eller i tidningen så kontaktar du Annica Westerlund på [email protected] eller på telefonnummer: 0651-69 90 18. Mer info om annonsering här.
I Tidningen Hotell & Restaurang möter du
branschens mest intressanta människor
och läser om de senaste nyheterna inom
hotell, restaurang, spa, bar, catering, fastfood och café.
23 Dec 2016
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"