Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Glassbiträde/cafébiträde

 
PUBLICERAD: 16 mars 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 30 mars 2023 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Konditoribiträde | ANTAL PLATSER: 5| Källa: Arbetsförmedlingen
Snart öppnar vi portarna igen och säsongsarbete startar igång på Zona Fria Paletas. Vi är ett familjeägt företag med affärsidén att introducera ett nytt, rolig och smakfull glass upplevelse i Sverige. På Zona Fria Paletas & Gelato AB säljer vi inte bara olika produkter utan vi ger våra kunder en upplevelse och därför är det viktigt att du är en trevlig person med en utpräglad servicekänsla och du brinner för att få våra gäster att trivas.
Vi söker dig som alltid har ett positiv/glad attityd som smittar av sig till våra kunder och där du självklart ger våra kunder förstklassig service.
Arbetet innebär alla förekommande arbetsuppgifter i ett café bland annat, bemöta gäster, öppning/stängning, kassahantering, servering, städning av lokal, förberredning. Du arbetar mestadels ensam så därför är det viktigt att du trivs med att arbeta självständigt och att du är flexibel och lösningsorienterad. Eftersom arbetet innebär mycket kundkontakt behöver du behärska både svenska samt engelska ( övriga språk är meriterande)
Timanställning enligt schema (dag, kväll, helg) under perioden maj/juni-september. Du ska kunna arbeta hela sommaren, sommarsemester medges ej.
Rekrytering kommer ske löpande under ansökningstiden.
Vänligen skicka CV och personligt brev om intresse finns till:
[email protected]

Ansök nu