Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

GB Glace lanserar 10 nyheter i glassboxen

 
GB Glace lanserar 10 nyheter i glassboxenGB Glace nyheter 2019 Nu lanseras årets glassnyheter från GB Glace. I år kommer det att finnas 10  nykomlingar för alla smaker till glassboxen: allt från krispig salt kola  till fräsch och fruktig citron, och några specialsamarbeten.


Bamses gräddglass med smak av päron

Barnens favorit i år är en krämig gräddglass med len päronsmak. Glassen är ansvarsfullt utvecklad för barn, där GB Glace har egna riktlinjer för att glassarna inte ska innehålla för mycket socker och energi – max 110 kcal per portion. För är man stark måste man också vara snäll! Lokalproducerad i glassfabriken i Flen. Kommer även i flerpack.
55 ml.


Trocadero Zero

En uppfriskande nyhet i nytt format!! Trocadero Zero som glass – helt utan socker. En riktig sommarhit i populärt tubformat.
105 ml.


Solero Organic Juicy Lemon
En blivande favorit för varma sommardagar. Syrlig och mjuk citronfyllning som omsluts av ett lager uppfriskande citronfruktis. Ekologisk, vegansk och lokalproducerad från glassfabriken i Flen. Lemonad på pinne som bara innehåller 57 kcal. 55 ml.


Magnum Brownie
Ett lyxigt snack som verkligen sätter guldkant på vardagen. En perfekt blandning av chokladbrownie, sammetslen vaniljglass, kolasås med ett täcke av Magnums klassiska choklad. 75 ml.


Magnum White Chocolate & Cookies
En lekfull nyhet med ett lyxigt lager av vit choklad med kexbitar och len glass med chokladsås-swirl och smak av kex. Kommer även i flerpack som minivariant. Maximerad njutning!
90 ml.


Ben & Jerry’s Slices - On the Dough
Kändisen i en ny, smidig tappning. Kolaglass, mörk choklad och kexkrisp, chunks av kakdeg och jordnötssmör och chokladkexswirls – allt i samma slice så att du kan njuta i farten. 89 ml.


Ben & Jerry’s Vegan Non Dairy - Chocolate Fudge Brownie

Favoriten utan mjölk finns nu i minivariant. Ljuvlig, mandelbaserad chokladglass med generösa chunks av chokladbrownies gjorda i världens bästa browniefabrik: Ben & Jerry’s Greyston Bakery. 100 ml.


Cornetto Salted Caramel

Cornetto 2.0 med en dubbel våffelstrut med vanilj -och kolasmak som maximerar smakupplevelsen. Det tillsammans med len vaniljglass, salt kolasås och krispiga kolakulor.  120 ml.


KINDER Bueno Ice Cream Cone

KINDER Buenos sofistikerade hasselnöts- och mjölkbar lanseras nu som strutglass. Den unika hasselnötsglassen möts av en kärna av mjölkschokladsås inbäddad i en frasig våffla. Toppad med ett tunt lager av hasselnötskräm gjord av Ferreros hasselnötter och chokladbitar. Kommer till butik i maj. Flerpacket (4-pack) kommer redan v.11.
90 ml.


KINDER Joy Ice Cream

Den ikoniska äggformade KINDER Joy finns nu som glass. Smaskig mjölk- och chokladglass i en scooping-cup med en spännande överraskning till sommaren! Glassen är ansvarsfullt utvecklad för barn baserat på rekommenderat energiintag. GB Glaces barnglassar innehåller max 110 kcal per portion och följer strikta riktlinjer gällande mättat fett och tillsatt socker. Kommer till butik i maj.  60 ml.

Av: Annika Rådlund Källa: GB Glace