Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Gävle: Vinprovningsledare, Ölprovningsledare och Whiskyprovningsledare

 
PUBLICERAD: 13 september 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 13 oktober 2021 | KOMMUN: Gävle | YRKE: Sommelier | ANTAL PLATSER: 3| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi arrangerar dryckesprovningar på b.la restauranger, hotell och företagslokaler runt om i landet. Vi söker passionerade provningsledare med fokus på detaljer. Som person är du en glädjespridare som sätter kunden i fokus och som gillar att ta eget initiativ. Du har även erfarenhet nog för att ta ansvar för hela kedjan av evenemangsskapandet. Då vi skapar levande evenemang med en mängd olika samarbetspartners så är flexibilitet och anpassningsbarhet en stor dygd.
Vi hjälper dagligen människor till ett rikare liv. Hos oss sker både konsultering mot företagsvärlden och arrangemang av privata upplevelser, allt med fokus på den enskilda parten. Organisering av unika helhetsupplevelser: skräddarsydda företagsevenemang anpassat efter önskemål och intressen samt arrangerande av öppna dryckesprovningar för privatpersoner. Vi arrangerar diverse öppna dryckesprovningar i Stockholm, Malmö, Göteborg, Uppsala, Örebro, Gävle och Västerås.
Som provningsledare bär du ansvar för utvalda provningar, det betyder att du skapar arrangemanget från val och inköp av produkter till utförande och färdigställande. Att arrangera en provning tar vanligtvis cirka två timmar för själva genomförandet och vanligtvis mellan två till fyra timmar extra för- och efterarbete, beroende på deltagarantal.
Vi söker dig som är redo att vara med och utveckla spännande event. I gengäld erbjuder vi dig stora utvecklingsmöjligheter i en innovativ miljö. I ett växande företag erbjuds en lärorik vardag med stimulerande möjligheter till personliga framsteg och lärdom kring ämnet dryck. Vi kommer garanterat att utmana dig!
Krav: Ansökande måste tala flytande svenska, minst inneha en sommelierutbildning och tre års erfarenhet av yrket. Vi ser gärna att sökande har goda datorkunskaper och körkort.
Besök gärna vår hemsida www.taysta.se för vidare information. Ansökan tas endast emot via vår e-postadress här nedan. Ansökningar som inte inkluderar CV, personligt brev och bild tas ej emot.
Märk din ansökan med ämnet: Sommelier Gävle

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer