Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Front Desk Manager

 
PUBLICERAD: 25 maj 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 11 november 2023 | KOMMUN: Karlskrona | YRKE: Receptionschef | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Vill du ha ett jobb där du upplever äkta gemenskap och blir del av vår stora familj? Då är Clarion Collection i Karlskrona en arbetsplats för dig.

Vi är det lilla hotellet med det stora hjärtat. Här är närheten till varandra och till havet central. Vi är stolta över att få våra gäster att känna sig som hemma samtidigt som de kan njuta av allt som vårt hotell kan erbjuda. Från den goda kvällsmaten till den läckra frukostbuffén, ser vi till att skapa en personlig och härlig vistelse för var och en. Hos oss blir du del av ett härligt team som älskar vårt jobb och bjuder på oss själva.


It's all about the first and last impression!

Nu söker vi en stjärna till vår reception som är passionerad, driven och älskar service. Du har förmågan att få alla att känna sig sedda och väntade. Du gillar att lösa problem och kan enkelt vända motgångar till framgångar. Ofta är du den första eller sista gästen möter vilket betyder att du alltid är på tå och överträffar gästernas förväntningar. Vi vet att vi har lyckats när våra gäster lämnar oss med längtan efter att komma tillbaka.

Vem är du?

Du får människor omkring dig att må bra. Ditt engagemang och driv smittar av sig och du har alltid nära till ett skratt. Du bjuder på dig själv och gillar att vara en i teamet. För dig är det lika självklart att ta eget ansvar som att ge en kollega en hjälpande hand. Du är en person som vågar ta initiativ och tänka nytt och du vet att små detaljer kan göra stor skillnad.

Om manager rollen

Vi söker dig som brinner för ordet gemenskap och teamkänsla. Du sätter rutiner och struktur och peppar hela gänget till att varje dag skapa en magisk känsla för gäster och era kollegor.Vi tror också det är bra om du:

- Har erfarenhet av hotell och receptionsarbete

- Gillar högt tempo och utmaningar

- Är van att jobba organiserat och effektivt

- Har erfarenhet av sälj

- Har datavana och är lättlärd i nya system

- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Om tjänsten:

- Checka in och ut våra gäster

- Hantera bokningar och administrativa uppgifter

- Offererar konferenser och större gruppbokningar

- Schemaläggning och personalansvar

- Varierande arbetstider

- Anställningsform: Tillsvidare 100% med 6 månaders provanställning

- Tillträde och lön: Enligt överenskommelse

Vi erbjuder dig:

Att bli en del av vårt härliga team där du kan vara dig själv och får vara med och påverka.

Din personlighet är lika viktig för oss som ditt engagemang och glimten i ögat. Med trygga villkor, schyssta avtal och alla möjligheter att växa och utvecklas ger vi dig förutsättningar att bli ditt bästa jag. Vi tror på arbetsglädje och personlig utveckling för att tillsammans kunna ge våra gäster upplevelser i världsklass. Hos oss satsar vi på dig.

Varmt välkommen att bli en del av Winns stora familj!

Låter det här som någonting för dig? Skicka in din ansökan idag.

Hotellet ingår i Winn (https://www.winn.se/) Hotel Group AB (https://www.winn.se/) som äger, driver och utvecklar hotell som väcker känslor. Läs mer om vår kultur (https://karriar.winn.se/) och dina utvecklingsmöjligheter (https://karriar.winn.se/) här.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer