Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Förste kock till Restaurang Logen

 
PUBLICERAD: 21 november 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 21 december 2022 | KOMMUN: Varberg | YRKE: Chefskock | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Kom och jobba på en av Sveriges största vingårdar och mest spännande destinationer! Nu söker vi en förste kock till Restaurang Logen på Ästad Vingård.


OM TJÄNSTEN
Som förste kock förväntas du planera, förbereda och driva arbetet under passet. Du är delaktig i menyplanering och ansvarar för att lägga in nödvändiga beställningar. Du jobbar efter HACCP och har ansvar för att säkerställa att matupplevelsen följer Logens kvalitetsmål.
Restaurang Logen är Ästad Vingårds hotellrestaurang som serverar frukost, lunch och middag sju dagar i veckan. Tjänsten innebär en kreativ och skapande roll, med en ambitiös utvecklingsplan för Restaurang Logen de kommande åren.


OM DIG
Du är en ambitiös kock som trivs bra med en balans mellan kreativt utrymme och att leverera på jämna, höga nivåer. På Logen kommer du att jobba i team där sous chef och köksmästare alltid finns nära till hands för att bolla idéer.
Vi ser helst att du har minst 3 års erfarenhet i yrket och har haft en liknande arbetsledande roll förut. Du är såklart också en positiv person som arbetar för god stämning på jobbet där alla i teamet ska lyckas.


FAKTA
Sysselsättning: 100%
Anställningsform: Tillsvidare (inkl. 6 mån. provanställning)
Startdatum: 2023-01-15
Lön: Månads-, vecko- eller timlön enligt ö.k.

Det går ingen lokaltrafik till Ästad Vingård, så körkort och tillgång till egen bil är nästintill ett krav.


SÖK NU
Sök tjänsten genom att fylla i formuläret på vår webbsida!
Frågor? Hör av dig till Mat- och Dryckeschef Ilir Sena på [email protected]


OM ÄSTAD VINGÅRD
Ästad Vingård är en av Sveriges största vingårdar med ekologisk vinodling och egen vinproduktion. I huvudsak odlas druvan Solaris med fokus på mousserande vin. På gården finns 54 rum för övernattande gäster, samt konferensmöjligheter för 100+ deltagare. Här finns även Sinnenas Spa som inspirerats av de omgivande naturreservaten Åkulla bokskogar. Restaurangerna Logen och Smakbaren serverar allt från frukost till lunch, mellanrätter och middag. I anslutning till Ästad Vingård ligger även Restaurang ÄNG. Ästad Vingård är ett familjeägt företag i tredje generationen och ligger strax utanför Varberg.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer