Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Floormanager med gästen i fokus

 
PUBLICERAD: 15 mars 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 30 april 2023 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Hotellreceptionist | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Nu söker vi nu en serviceinriktad Floormanager till vårt Guest Relation Team

Som Floormanager blir du, tillsammans med dina kollegor i teamet, ansvarig för alla våra gästmöten. Vi har inte bara gäster som kommer för att bo en natt på hotellet. Vi har gäster som bor under lång tid hos oss på vårt Longstay, vi har även konferensgäster och restauranggäster. 
Vi ser gärna att du har jobbat inom både hotell och restaurang, eller något av det tidigare. Arbetet innebär många, skiftande arbetsuppgifter och det kan snabbt skifta mellan lugn och ull fart.
Arbetet innebär att dagligen välkomna våra gäster "i dörren". Inget möte är det andra likt. Du checkar in och du checkar ut hotellgäster, visar vägen och bokar bord i vår restaurang. Det är även du som serverar gästens mat & till frukost, lunch och middag kanske blandar drinkar i baren på kvällen. Du jobbar på ett rullande schema, både dag, kväll och helg och du stortrivs med den omväxlingen.
Som Floormanager rör du dig lika vant i lobbyn som i restaurangen. Vi jobbar inte traditionellt bakom en receptionsdisk. Hela hotellet är vår arbetsyta och vi möter gästen där gästen är. En Floormanagers primära uppgift är att ta hand om alla Morningtons gäster och anpassa servicen efter gästens specifika behov.
Hos oss är det självklart med lön enligt kollektivavtal och vi ger dig både ett Friskvårdsbidrag samt möjlighet att träna i vår Health Club i anslutning till ditt arbete. Låter det som att det är dig vi letar efter? Ansök då redan idag. Välkommen!
Har du frågor om tjänsten? Kontakta: [email protected]

Ansök nu