Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Fazer Food Services nya restaurangkoncept Tastory öppnar i Kista

 
Fazer Food Services nya restaurangkoncept Tastory öppnar i KistaTastory i Kista Den 21 april slog Fazer upp dörrarna till den första restaurangen under det nya varumärket Tastory. Nu växer konceptet när Tastory öppnar i Time Building i det företagstäta området Kista utanför Stockholm. 

Tastory är Fazer Food Services nya restaurangkoncept som lanserades och invigdes på Lindhagensgatan i Stockholm den 21 april. Nu är det dags för nästa restaurang att öppna i Time Building i Kista utanför Stockholm. Från och med 15 augusti ska restaurangen bli den naturliga mötesplatsen för alla som arbetar i området.

Tastory erbjuder variation för dagens alla måltider och stunder, från frukost till take away-middag. Lunchbuffén är uppdukad med tillagade säsongsgrönsaker i fokus och bakom disken rekommenderar kocken kött, fisk, fågel eller vegetariskt alternativ till. Atmosfären ska bjuda in till avslappnade samtal, och när lunchen är över kan lokalen nyttjas för möten eller fika.

– Efter den positiva responsen från kunder och gäster vid öppningen av Tastory på Lindhagensgatan ser vi fram emot att öppna nästa restaurang. Konceptet är framtaget med större business parks i åtanke så det känns väldigt kul att få erbjuda det företagstäta Kista en mötesplats som är mer än bara en lunchrestaurang, säger Agneta Sjölin, sektorchef och ansvarig för Tastory på Fazer Food Services Sverige.

Precis som på Tastory på Lindhagensgatan är Chef’s Table centralt placerat i restaurangen och det går även att boka ett Chambre Séparée för mer privata affärsluncher. På kvällarna erbjuds matlagningsevent där gäster kan få möjlighet att laga mat tillsammans med Fazers professionella kockar.

Tastory i Kista 
Tastory öppnar i Time Building i Kistagången 12 i Kista 15 augusti 2016. Öppet 07:00-16:00 med utbud av frukost, lunch, take away, catering, matlagningskvällar och event.


Fazer Food Services
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. I år firar Fazer 125-årsjubileum och att det är 150 år sedan företagets grundare Karl Fazer föddes. Fazerkoncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact. Fazer Food Services är ledande inom måltidstjänster i Norden. De flesta restauranger drivs under varumärket Amica och från 2013 även under varumärket Fazer. Våra drygt 200 enheter i Sverige finns bland annat på företag, skolor, universitet och sjukhus samt inom äldrevård och försvar och vi är cirka 1500 anställda. 

 www.fazer.se.


Verksamheter till försäljning