Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Fastighetsskötare/Vaktmästera/Stugvärd

 
PUBLICERAD: 1 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 13 augusti 2022 | KOMMUN: Malung-Sälen | YRKE: Stugvärd | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Bengt-Martins är ett 50 år ungt värderingsstyrt försäljningsbolag, med kontor i Karlstad och Sälen. Bengt-Martins har Sveriges bredaste utbud av boende och skidresepaket på ca 20 skidorter i Sverige och Norge.
Vi har verksamhet i Danmark genom vårt dotterbolag Hyttespecialisten som i över 40 år har sålt skidresor till svenska och norska fjällen. Hos oss finner du även Cruise Market med kryssningar för alla över hela världen, och vi är Sveriges största återförsäljare av Hurtigruten. Våra medarbetares kompetens och arbetsglädje är vårt viktigaste konkurrensmedel.
Bengt-Martins verksamhet i Sälen tillhandahåller reception, gästservice och stugservice för de stugor och lägenheter som vi förmedlar och hyr ut. Verksamheten handlar om att välkomna våra gäster på bästa möjliga sätt, tillhandahålla hög service till de som hyr stugor såväl som till de som äger de fastigheter vi förmedlar.
För vår verksamhet i Sälen söker vi nu en fastighetsskötare/vaktmästare med stark servicekänsla.
Beskrivning av tjänsten
Som fastighetsskötare/vaktmästare för Bengt-Martins i Sälen spelar du en viktig roll i att kvalitetssäkra vår service såväl mot våra kunder som våra fastighetsägare vars stugor vi förmedlar. I tjänsten ingår alla typer av fastighetsskötsel.
Din Profil
Vi söker dig som är mycket händig och har tidigare erfarenhet av att jobba som stugvärd, vaktmästare eller fastighetsskötare. Du är stresstålig, gillar högt tempo, är strukturerad och ordningsam samt att du har en naturlig fallenhet för gästservice.
För att passa in i gänget har du positiv inställning samt är flexibel och kan snabbt hantera olika situationer som uppkommer. Du vet vad bra service är och du får gärna ha erfarenhet från liknande jobb. Du bör tycka om högt tempo och intensiva perioder, eftersom många av våra vinterveckor innebär ett fullt fjäll med många gäster per vecka. Tillsammans ser vi till att gästerna trivs och ger dem goda skäl att komma tillbaka!
Kvalifikationer
Du har/vi ställer krav på:
– Dokumenterad erfarenhet från tidigare arbete som stugvärd, fastighetsskötare eller vaktmästare.
– B - körkort
– El kunskaper och VVS kunskaper är meriterande
Placering
Sälen - Lindvallen.


Omfattning
Tjänsten är en säsongsanställning december 2022 - april 2023på heltid.
Tillträde
Enligt överenskommelse.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer