Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Extrapersonal till evenemangsservice (Håkan Helström, 30 juni i Lysekil)

 
PUBLICERAD: 25 maj 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 20 juni 2023 | KOMMUN: Lysekil | YRKE: Bartender | ANTAL PLATSER: 100| Källa: Arbetsförmedlingen
Escacito arbetar inom evenemangsservice och har anlitats av stora som små arrangörer sedan 1994. Vi serverar mat och dryck på stora utomhustillställningar runt om i Sverige. Vi finns i Göteborg. Just nu söker vi personal inför våra evenemang under 2023 års säsong.
Vi söker personer till diverse olika sysslor under våra eventuppdrag. Gärna dig som har någon erfarenhet av service- / matförberedande- arbete, som tex kassör, mathantering (kock/kallskänka/servitör), vana med kundkontakter, arbetat i kiosk eller café, bar/ alkoholservering, restaurang osv.
Svenska/Engelska ska du kunna bra i tal och skrift, vara myndig och vara beredd på att arbetet kräver att man står mycket och det ingår lyft. Du ska också vara stresstålig, noggrann, engagerad och flexibel! Arbetet bygger på bra teamwork, vilket innebär att du skall kunna jobba i grupp. Ett bra gruppsamarbete med fungerande kommunikation är en grund till att våra uppdrag skall fungera. Diverse varierande sysslor under våra eventuppdrag: allt från att stå i kassan till att bereda maten och förbereda försäljning, t.ex. påfyllning av kylprodukter och lagervaror. Som kassapersonal ställs extra höga krav på att du är stresstålig och noggrann, då vi servar otroligt många gäster som alla vill bli väl bemötta! Det gäller att du inte blir stressad och uppjagad utan kan arbeta metodiskt i ett högt tempo.
Ansökningar med cv, kort personlig info och aktuellt foto skickas till [email protected]


Våra festivaler i Lysekil:
230630 Håkan Helström Lysekil
230717 Gyllene tider Lysekil


Personal från Göteborg åker med busstransport till Lysekil och sen tillbaka till Göteborg.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer