Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Extrapersonal inför hösten till Radisson Blu Hotel Lund

 
PUBLICERAD: 5 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 31 augusti 2022 | KOMMUN: Lund | YRKE: Hotellvärd/Hotellvärdinna | ANTAL PLATSER: 4| Källa: Arbetsförmedlingen
Vårt hotell har 192 rum och sviter i modern design med hög komfort och från våra rum på de översta våningarna har du en fantastisk utsikt över Lund, Malmö, Köpenhamn och Öresundsbron.

Hotellet har en restaurang som är öppen både dag som kväll och här kan du njuta av både svenska favoriter och internationella rätter. I vår loungebar finns det områden att sitta att arbeta i, träffa vänner, kollegor eller bara ta något att dricka, vår moderna lobby inbjuder även den till spontana möten.

Radisson Blu Lund ingår i Ligula Hospitality Group AB.Beskrivning
Nu söker vi inför hösten extrapersonal till front office & vår restaurang.

På Radisson Blu Hotel Lund ansvarar alla för gästens helhetsupplevelse. Gemensamt för alla tjänster är individens förmåga att leverera service i världsklass. På Radisson Blu Hotel Lund lägger vi därför stor vikt vid din personlighet och vet att du brinner för din egen och branschens utveckling. Team Radisson Blu Hotel Lund har spring i benen och drivs av arbetsglädje, nyfikenhet och passion. Var med och utveckla oss och vårt hotell!

Arbetsuppgifter
Tjänsterna i front office innefattar recpetion, konferens & bokning, i restaurangen servering frukost, lunch och kväll. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av mat- och alkoholservering.

Du ser till så att våra gäster alltid blir väl omhändertagna och uppmärksammade på bästa sätt. Du är ansiktet utåt för vår hotellkedja och är väl insatt i vårt varumärke och våra säkerhetsföreskrifter. 

Flexibilitet är viktigt då skift- och helgarbete ingår.

Kvalifikationer
Du har en varm och omtänksam personlighet. Du tycker att det är roligt att småprata med både stora och små, och att göra någons dag lite bättre med små medel. Du är en naturlig inspiratör som tycker om att motivera människor runt dig bara genom att vara dig själv. Du ser det stora i det lilla och har en känsla för detaljer. Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål. Du är självständig och flexibel och gillar ett högt tempo. Du är flytande i både tal och skrift i svenska och engelska för att kunna möta alla våra gäster på ett så personligt plan som möjligt. Du har ett öga för detaljer och kan ta snabba beslut när det krävs. Du har goda datorkunskaper. 

Villkor
Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas så fort som möjligt.
Har du frågor vänligen kontakta Front Office Manager Vladimir Ristov eller Restaurant Manager Amanda Malm på telefon 046 – 270 37 00.Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer