Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Extrajobb som bingovärd i Linköping!

 
PUBLICERAD: 4 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 21 augusti 2022 | KOMMUN: Linköping | YRKE: Bingofunktionär/Bingovärd/Bingovärdinna | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Gillar du att stå i centrum, ta ansvar och sprida glädje? Sök jobb som Bingovärd i Linköping!
Våra Bingovärdar är våra ansikten utåt, det är deras engagemang och känsla för service som gör att våra gäster trivs hos oss. Som bingovärd får du en chans att utvecklas socialt då det ena arbetspasset inte är det andra likt. Samtidigt får du ta ansvar och arbeta självständigt för vi tror att ansvar får människor att växa. Arbetet innebär försäljning, sätta gästen i fokus och att ansvara för en positiv spelupplevelse.
Vi ger internutbildningar till alla våra nyanställda därför behöver du inte ha tidigare arbetslivserfarenhet även om det är meriterande. Viktigast är att du är beredd att ge oss ditt engagemang. I utbyte hjälper vi till att bygga på din CV, utvecklar dig och ger dig en rolig arbetsmiljö. Allt vårt överskott går till idrotten, sedan 1979 har Idrottens Bingo gett mer än 1,3 miljarder till idrottslivet. Det är ytterligare skäl som gör det roligt att arbeta hos just oss.
Vi vill att du är serviceinriktad, flexibel, ambitiös, stresstålig. Du ska vara okej med att jobba självständigt då ensamarbete förekommer. Det är bra om du är bekväm att tala i mikrofon inför människor och har lite ”skinn på näsan”. Huvudräkning och pengahantering får inte vara några problem och god datavana är ett måste.
Våra arbetsuppgifter innefattar bla. brickförsäljning, caféförsäljning, underhålla gästerna, städ och bingoredovisning.
Då vi är ett litet team som arbetar tillsammans kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det förekommer mycket ensamarbete så det är viktigt att du kan arbeta självständigt.
Våra hallar har öppet de flesta dagar om året vilket innebär att man jobbar både dag, kväll och helg. Tjänsten är en deltidstjänst på ca 3 timmar i veckan. Vi förväntar oss även att du ska kunna hoppa in extra vid sjukdom och semester. Jobbet passar perfekt som sidoinkomst vid exempelvis studier.
Krav för tjänsten är att du är fyllda 18 år, pratar svenska och vill utvecklas inom försäljning och service. Intervjuer kommer att ske löpande.
Vi har öppet:
mån-tor kl 10,00-22,00, fre 10,00-22,00
lör kl 10,00-17,00, sön kl 11,30-22,00
Tycker du att detta låter som en rolig utmaning? Skicka in din ansökan och berätta mer om dig själv, varför du söker och gärna lite kort om vad du gjort innan oavsett om det är studier eller jobb.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer