Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Extrajobb som bartender eller servitris/servitör

 
PUBLICERAD: 3 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 3 september 2022 | KOMMUN: Linköping | YRKE: Bartender | ANTAL PLATSER: 4| Källa: Arbetsförmedlingen
Pluggar du på universitetet och letar efter ett extrajobb som inte krockar med studierna?
Har du tidigare erfarenhet av jobb inom service?
Då har vi en tjänst för dig!


Som Bartender och servitör/servitris på Brasserie Bouquet är det viktigt att du är socialt intelligent och har ett brinnande intresse för olika sorters drycker. Det krävs att du kan hålla dig fokuserad och lugn under stressiga stunder, samtidigt som du har fokus på att ge gästerna bästa möjliga service. En positiv inställning och nära till ett leende i alla lägen är egenskaper både vi och våra gäster värderar högt. Vi vill se att du utför dina arbetsuppgifter med glädje och yrkesstolthet.


På Brasserie Bouquet är ambitionen att bli en självklar mötesplats för linköpingsborna. Vi vill med bra stämning bland personal och gäster skapa en harmonisk miljö för alla. Vi kommer ha ett väldigt brett utbud av mat och dryck. På våran året runt-uteservering är ambitionen att skapa en oas mitt i centrala Linköping, precis vid stora torget.

Vi söker i första hand dig som pluggar på universitetet och vill jobba extra vid sidan om studierna. Inga krav på antal pass per månad och vi tar hänsyn till att det är svårt att jobba under tentaperioderna.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer