Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Extrajobb café & kallskänk

 
PUBLICERAD: 17 mars 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 31 mars 2023 | KOMMUN: Göteborg | YRKE: Servitör/Servitris, kafé och konditori | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Vill du bli vår nya lagspelare? 
 
Vi på Ica Maxi Göteborg söker nu extrapersonal till vårt café & kallskänk. 
 
Gillar du möten med människor och brinner för att ge service i världsklass? Letar du efter en arbetsplats där du får vara kreativ och bidra samtidigt som du får ta stort ansvar bemanna vårt café? Då är vårt café rätt ställe för dig.
 
Som medarbetare i vårt café & kallkök  gör du bl.a. frukostfrallor, tillverkad sallader, bakar pizzor, beställer varor, tar emot varuleveranser, städar och ser till att hålla ordning och reda på avdelningen och sist men inte minst, servar våra kunder.
 
Vi söker dig som…
är positivt och ambitiös, fylld av energi och ansvarstagande. Hos oss innebär det att du kan lyfta blicken för att kunna se helheten och prioritera i ditt arbete. Du har en vilja att bli en i gänget och trivs i mötet med våra kunder. Vi letar efter en kollega som har nära till skratt och som ser och hittar lösningar och möjligheter snarare än hinder.
 
Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med service, där du har utvecklat förmågan att, med positiv energi bemöta kunder i ett intensivt tempo. Har du dessutom erfarenhet från jobb på café eller restaurang är detta meriterande men inget krav.
 
Vi erbjuder…
Ett fartfyllt och stimulerande arbete i en utav Sveriges största Maxibutiker. Vårt café och kök är i en expansiv fas där vi nu utökar vårt sortiment och försöker hitta nya måltidslösningar som passar vår kundkrets. Du får vara delaktig i utvecklingen och komma med förslag och idéer kring sortiment och arbetssätt i avdelningen samtidigt som du bidrar till vår vision om att skapa en enklare vardag för våra kunder.  Ditt schema utgår från vårt café & kallskänk där du vissa arbetspass bemannar ensam och ibland tillsammans med en kollega.Utöver dina pass i café & kallskänk finns möjlighet att stötta upp extra på andra avdelningar. 
 
Villkor
· Yrkestitel: Butiksmedarbetare 
· Anställningsform: Deltid 7 h/veckan (provanställning 6 månader)
· Arbetstid: Arbetspassen i caféet & kallskänken ligger mellan 05.30-19.30 där du har varierande arbetspass på ett rullande fyraveckorsschema med arbete både vardagar och en  helg. Viktigt att känna till är att i butiken som stort börjar vi redan 05.00. Vid schemaförändring kan även detta blir aktuellt för denna tjänst. 
· Lönevillkor: Timlön enligt kollektivavtal.
 
Tycker du att detta låter intressant och är beredd att satsa fullt ut tillsammans med oss – tveka inte, ta chansen!  
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Välkommen med din ansökan!


Maxi ICA Stormarknad består av två företag i nära samarbete. Maxi Livs som säljer dagligvaror och Maxi Special som säljer non-food och säsongsvaror. Vi agerar mot våra kunder som om vi är ett företag. Vi är också väldigt stolta över att ha flera bolag på plats i butiken. Apoteket Hjärtat, Sushi och Min Doktor Kliniken.
Den 10 november 1994 slog vi upp portarna och är idag en av Sveriges tio största dagligvarubutiker. Vi är ett familjeföretag och finns till för att inspirera och göra kundernas vardag både enklare och bättre. Hos oss hittar kunderna cirka 40 000 artiklar under ett och samma tak. Med en ny entré, parkeringsyta och onlinehandel (sedan 2019) står vi redo med vår fantastiska personalstyrka att bemöta och välkomna våra två miljoner besökare per år.

Vision
Vi förenklar vardagen.

Affärsidé
Maxi ICA Stormarknad Göteborg ska vara en av Europas bästa och mest rationella stormarknader, med fokus på kundvård, ordning & reda, medarbetare, sortiment och lönsamhet. Vi ska alltid uppträda på ett sätt som gör att kunden känner att vi är glada att man valt just oss. Hos oss ska man kunna hitta ”allt under ett tak” och få mer för pengarna.

Målgrupp
Maxis största målgrupp är barnfamiljen men vi är även närbutik för många äldre och 1-personshushåll i området, vilket är unikt för en stormarknad.

Värdegrund
Vi står för GLÄDJE i allt vi gör, arbetsglädje, mat – och serviceglädje.

Ansök nu