Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Extra receptionist för helger, nätter

 
PUBLICERAD: 17 mars 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 16 april 2023 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Nattreceptionist/Nattportier | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Verksamheten på Rygerfjord består av tre fartyg med 90 hytter. På hotellet finns även restaurang, bar, lounge och utomhus däck med servering.
Med hänsyn till historien om Rygerfjord, vi har märkt att hotellet inte är ett vanligt hotell snarare tvärtom ”tre båtar med utsikt mot vattnet” på ett stillaliggande fartyg på Stockholms hamnar.
Du som söker är minst 20 år på grund av vårt alkoholtillstånd. Du har erfarenhet av eller utbildning i hotell eller restaurang och tycker om varierade arbetsuppgifter. Du tycker om att ge god service och överträffa gästernas förväntningar. Du behöver behärska svenska och engelska mycket bra på grund av många svenska och utländska kunder. Erfarenhet av bokningssystem är meriterande. Då vi är en liten arbetsplats värdesätter vi flexibilitet och möjlighet att kunna hoppa in med kort varsel när någon blir sjuk.
Vi ser gärna att du har vana av reception och att du brinner för serviceyrket. – Du som söker har stark utstrålning, vågar vara personlig och överraska och har inga problem med de blandade arbetsuppgifterna. - Du tar egna initiativ och ser lösningar där problem uppstår. - Du har inga problem att arbeta ensam eller i grupp.
Alla i personalen varvar bland arbetsuppgifterna. Allmänt förekommande uppgifter i reception, såsom att besvara mail, skapa bokningar, svara i telefon och hantera kassa. Städning av allmänna ytor. Hjälpa till i frukost. Oavsett om du arbetar i receptionen, städar eller hjälper frukosten så är arbetet väldigt socialt och vi möter alltid varandra och våra gäster med en välkomnande och hjälpsam attityd.


Meriterande är om du har kunskaper inom modellsystemet Hot Soft

Ansök nu