Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Evenemangsvärdar

 
PUBLICERAD: 25 maj 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 10 juni 2023 | KOMMUN: Åtvidaberg | YRKE: Konferensvärd/Konferensvärdinna | ANTAL PLATSER: 5| Källa: Arbetsförmedlingen
Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Under sommaren och hösten kommer Åtvidabergs kommun att genomföra flera olika arrangemang, som konserter, aktivitetsdagar och guidningar. Vi söker nu dig som vill hjälpa till att göra dessa evenemang lyckade.

Som eventvärd kommer du att hjälpa till vid de olika arrangemangen som genomförs i Åtvidaberg under sommaren. Det kan exempelvis vara att hjälpa till att etablera ett område, ta emot artister, ordna med catering, vara publikvärd, scanna biljetter eller prata med- och informera våra besökare. Det är ett varierande och roligt jobb med många olika arbetsuppgifter där den ena dagen inte är den andra lik. Du kommer att arbeta på både stora och små event och på olika platser i Åtvidaberg som exempelvis Folkparken, Kulturcentrum eller andra besöks- och turistmål. Arbetstiderna kan variera med allt från 3 timmar till en heldag och tiderna är ofta lagda på helger och kvällar. Vi söker 5-10 personer som ingår i en pool av eventvärdar med möjlighet att ta olika uppdrag i samband med evenemangen.

Vi söker dig som har fyllt 18 år. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat med publika event sedan tidigare, samt har möjlighet att kunna hoppa in med kort varsel om det behövs. 

Vi ser gärna personer som har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter, är lugn och stabil i stressituationer samt är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande.

Om anställningen
Anställningen är en timanställning vid behov. Introduktion kommer att ske efter midsommar.

Sista ansökningsdag är 10 juni.


Åtvidabergs kommun har tagit bort det personliga brevet ur rekryteringsprocessen. Du kommer istället få besvara urvalsfrågor kopplade till tjänsten du söker.

I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer