Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Ett modernt lägenhetshotell öppnar vid Arlanda

 
Ett modernt lägenhetshotell öppnar vid ArlandaEtt modernt lägenhetshotell öppnar vid Arlanda   
 Forenom, aktör inom möblerade lägenheter, fortsätter sin expansion i Sverige och öppnar ett nytt lägenhetshotell vid Arlanda flygplats.


Lägenhetshotellet kommer att erbjuda 120 rum inspirerade av nordiskt boende och design och utvecklas i samarbete med Swedish Airport Infrastructure AB (SAIAB). Forenom anser att det flexibla alternativet för långtidsboende kommer att erbjuda en prisvärd boendelösning för affärsresenärer och företag som bygger och bedriver verksamhet i området.

'– Forenom Aparthotel Arlanda kommer att erbjuda olika logilösningar, från högkvalitativa lägenheter med två sovrum till designade hostel rum. Vi tror att den nordiska boendeupplevelsen, med bland annat ett komplett kök i varje rum, kommer intressera både långtidsresenärer och företagsresenärer', säger Mats-Erik Lidström, vd på Forenom Sverige.

Området kring Arlanda flygplats utvecklas snabbt med nya kontorsbyggnader, hotell och ett potentiellt kongresscenter. Svedavia beräknar att antalet personer som jobbar i området kommer att öka från dagens cirka 18 000 till omkring 50 000 de närmsta 30 åren. Över 30 procent av passagerarna som reser idag är företagsresenärer, 21,1 miljoner av dessa var internationella resenärer och 5,5 miljoner nationella resenärer.  

– En flexibel kombination av lång- och korttidsboende öppnar upp för en helt ny marknad i området. Vi ser även att den här lösningen utöver att sen stödjer flygplatsens utveckling också erbjuder professionellt boende för alla behov i norra Stockholm', säger Jacob Jensen, Asset Manager på SAIAB.Fakta om Forenom Aparthotel Arlanda
120 rum: 80 nordiskt designade kvalitetslägenheter och en nordiskt designad hostel-del med 40 rum. Visar upp de bästa delarna av nordiskt boende som erbjuder gästerna både lång- och korttidsboende. Erbjuder omfattande variation av olika logialternativ, från minirum till lägenheter med två sovrum med tillgång till bastu och takterrass. Beräknad öppning under början av 2020 Centralt beläget några minuters gångavstånd från terminalbyggnaden.Av: Annika Rådlund Källa och foto: Forenom

Taggar

Arlanda Hotell Nyheter