ESS Group investerar 400 Mkr i Hjortviken Country Club
14 Maj 2024
Hjortviken Country Club kommer att ha 150 rum, en pool club på över 1 700 kvadratmeter, två restauranger och sex barer. Det kommer även att ha 10 mötesrum, en hemlig nattklubbslokal "The Hot Spot", ett specialdesignat gym och padelbanor.
– Bygget har pågått sedan början av 2023 i Hindås endast 20 minuter ifrån Göteborg. Allt har gått precis enligt plan och det välkomnande bemötandet av hindåsborna har och är fortsatt helt fantastiskt bra, berättar Kent Johansson, VD för Hjortviken Country Club.
Hotellet kommer att erbjuda allt från musik och träning till matupplevelser hänger vid pooler både inomhus- och utomhus. Närheten till naturen gör att löpspår, längdskidåkning, promenader och golf, endast är några sekunder bort.
Hjortviken Country Club håller nu på att rekrytera närmare 200 personer. Med både en närhet till Göteborg och Borås förväntas Hjortviken rekrytera från olika platser.
– Jag ser otroligt mycket framemot att huset ska fyllas med kollegor framåt, och även om jag må verka partisk så vill jag påstå att Hjortviken kommer vara likväl en fantastisk arbetsplats som en destination att besöka för såväl företag som paret, kompisgänget och familjen, säger Kent Johansson, VD Hjortviken Country Club.
Hjortviken Country Club är ESS 14:e destination och totalt investeras 400 Mkr i fastighet och upplevelser.
14 Maj 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen:
-
Max lanserar bankettmeny med Kalix löjrom
"Med fokus på svenska smaker och fina råvaror har vi tagit fram något utöver det vanliga"
-
Färre äter lunch på restaurang
Här äts lunchen enligt en ny undersökning: