Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Erfaren pizzabagare till restaurang på västkusten

 
PUBLICERAD: 3 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 2 september 2022 | KOMMUN: Orust | YRKE: Pizzabagare | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Nabben's Krog är en välkänd restaurang som är belägen i kustsamhället Ellös. Ön Orust ligger belägen i skärgården och med sin vackra, oslagbara natur som erbjuder nått utöver det vanliga.
Vad vi söker:
Vi söker nu 1 erfaren pizzabagare med runt 3-5 års erfarenhet, positivt om man har erfarenhet av säsongsarbete. Du ska vara en självgående person som fungerar bra i grupp och som trivs med att ha många bollar i luften. Du ska kunna behålla lugnet i stressiga situationer och vara en glad och positiv person med hög arbetsmoral.
Vi söker just dig som vill bli en del av vårt härliga team. Du ska vara stresstålig, serviceinriktad, arbeta för företagets bästa och vara lojal, alltid bemöta våra gäster med ett glatt leende.
Arbetsuppgifter:
Tillverkning av pizzadeg, hacka, skiva och riva grönsaker och andra råvaror som ska bli fyllning så att alla ingredienser finns till hands. Vid beställning bör pizzadegen snabbt bakas, fyllas och gräddas för att erbjuda kunden det bästa. Även förberedelse, service, renhållning och städning av restaurangen ingår i anställningen.


Viktig information:
Vi erbjuder även boende för personalen på ön.
Körkort är inte ett krav men meriterande.
Du bör kunna ha läskunskaper inom det svenska språket.
Tillsammans ser vi till att restaurangvistelsen är så bra så möjligt för våra gäster. Välkommen med din ansökan!


#jobbjustnu

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer