Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Erfaren Nattreceptionist till The DUXIANA

 
PUBLICERAD: 22 november 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 22 december 2022 | KOMMUN: Malmö | YRKE: Hotellreceptionist | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
The DUXIANA är ett exklusivt boutique hotell med tillhörande restaurang och bar som drivs genom det familjeägda, skånska säng och- möbelföretaget DUX. Sedan 1926 har DUX producerat premium sängar och möbler som idag säljs i ca. 40 länder. The DUXIANA har 19 individuellt inredda och designade hotellrum och har nyligen startat upp igen efter en omfattande renovering och uppdatering av sitt varumärke. I samband med detta söker vi en erfaren receptionist som vill vara med och ta vårt hotell till nya nivåer. På The DUXIANA ska vi vara det självklara valet vid de olika tillfällena i livet. Eller som vi själva säger;
The DUXIANA is a place to stay, work, meet, dine and shop. A place to get energized, a place to relax. One that gives you time for leisure and work, and for inspiration and contemplation. It simply caters for all aspects of you and of life.
Vi söker nu en erfaren receptionist till vårt team för natt och helger, extra vid behov. Du som söker brinner för service och är en glad och framåt person som tar egna initiativ. Andra egenskaper som vi tror att du besitter är att du är stresstålig och flexibel då inget arbetspass är det andra likt. Det är av stor vikt att du är självgående och lösningsorienterad då man till stor del arbetar ensam under sitt pass. Vana av bokningsprogrammet Sirvoy är meriterande men ej ett krav.
Arbetsuppgifter innefattar bland annat:
● Sedvanligt receptionsarbete såsom att ta emot bokningar, svara på mail och i telefon, in- och utcheckning.
● Kassahantering och rutinarbete kring notor och fakturor
● Hålla snyggt och rent i receptionen och lobbyn och andra allmänna ytor
● Förberedelse av frukost samt assistera i bar och restaurang inklusive servering vid behov
● Finnas tillgänglig och vara behjälplig för våra gäster
● Vara delaktig i events och specialbokningar
● Ansvara för att receptionen håller den standard som varumärket kräver
● Du är en del av ett team som vill leverera bästa möjliga service till våra gäster
Vi söker dig som…
…vill vara med och bygga upp det nya the DUXIANA. Som passionerat och stolt ger våra gäster en fantastisk upplevelse. Som är en del av ett team, och vill vara med och bygga upp ett hotell från grunden.
Vi vill att du har minst tre års erfarenhet av liknande roll. Yrkesutbildning är meriterande men inget krav. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. Som person är du passionerad, flexibel, ansvarstagande och positiv.
Arbetet är förlagt under nattetid och helgarbete förekommer. Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
Ansökan och upplysningar:
Ansökan skickas till General Manager Maria Putak; [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!
Vi avsäger oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer