Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Erfaren kock till Sörgården, Bredbyn

 
PUBLICERAD: 23 november 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 6 december 2022 | KOMMUN: Örnsköldsvik | YRKE: Kock, storhushåll | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
På konsult- och serviceförvaltningen ger vi förvaltningarna stöd och service inom våra områden fastighet, drift- och service, kost, IT samt administrativa stödtjänster. Med vår hjälp kan förvaltningarna och de kommunala bolagen koncentrera sig på sina kärnverksamheter.

Hos oss på Sörgården står arbetsglädje och matglädje i fokus! Detta gör att vi är ett fantastiskt team.

Vi jobbar ständigt med utveckling av recept, arbetssätt och utmanar varandra i att minska matsvinnet. Vi vill göra varje måltid till den bästa. Vi jobbar efter säsong med att lyfta fram veckans grönsak för att lära varandra att ta tillvara på jordens resurser på ett bra sätt.

Vi känner en enorm stolthet i vårt arbete!

Vi är ett blandkök vilket innebär att vi lagar måltider både till skolelever, hemmaboende och till  särskilt boende. Vi tillagar ca 900 portioner/skoldag, vid skollov minskar vi till ca 300portioner/dag. Vi är 13 kockar som jobbar efter rullande schema. På vardagar är vi 8-10 kockar, på helger 3 kockar. Just nu jobbar vi var 4:e helg, under semesterperiod var 3:e helg. Vi har en matsal där våra elever äter och den andra för pensionärer samt en restaurang för våra pensionärer som inbjuder till fina samtals- och måltidsstunder. Sörgården kök ingår i ett geografisk område med 10 mindre kök och mottagningskök - tillsammans är vi 26 medarbetare i området. Vi finns även på Instagram under namnet sorgardens_kok.

Arbetsuppgifter
I arbetet som kock kommer du att arbeta med förberedelser, tillagning av måltider, specialkost och i konsistenser. Även salladsberedning, lineservering, disk, tvätt och städ ingår i arbetsuppgifterna. Vi arbetar efter egenkontroll med tydliga arbetsordningar, rutiner, recepthantering och checklistor. Vårt arbetssätt att täcka för varandra inom köken gör att du också ska kunna arbeta i andra kök inom området.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av matlagning inom storkök, gärna med en kockutbildning i grunden. Du ska vara intresserad att arbeta med mat och människor, vara engagerad, ansvarstagande, flexibel och kunna arbeta självständigt i stunder då tempot är högt.

Det är viktigt att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Som medarbetare ingår du i arbetslag med andra och har köksenhetschef som närmaste chef.                                               

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

http://inspiration.ornskoldsvik.se/

Örnsköldsviks kommun ingår i ett finskt- och samiskt förvaltningsområde.

I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer