Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

En Svensk Klassiker klassikercertifierar ett nytt hotell tillsammans med Ving

 
En Svensk Klassiker klassikercertifierar ett nytt hotell tillsammans med VingEn Svensk Klassikers VD Michael Thorén lämnar över diplomet som visar att familjehotellet Sunwing Sandy Bay Beach på Cypern blir det tredje hotellet i Vings program som uppfyller kriterierna för att få kallas Klassikerhotell. I samarbete med Ving finns nu ytterligare ett klassikercertifierat hotell till Klassikerdeltagare som vill kombinera träning med semester i sommar. 

Familjehotellet Sunwing Sandy Bay Beach på Cypern blir det tredje hotellet i Vings program som uppfyller kriterierna för att få kallas Klassikerhotell. Certifieringen innebär att det finns goda förutsättningar för träning i de fyra klassikergrenarna; löpning, cykling, simning samt skidåkning.

En Svensk Klassiker och Ving satsar vidare på att certifiera fler hotell som Klassikerhotell, främst bland Vings egna koncepthotell: familjehotellen Sunwing Family Resorts och vuxenhotellen Sunprime Hotels. Vings två första klassikercertifierade hotell återfinns på Mallorca; familjehotellet Sunwing Alcudia Beach i Alcudia och vuxenhotellet Sunprime Waterfront i Playa de Palma. Nu lanseras det tredje hotellet, Sunwing Sandy Bay Beach i Ayia Napa på Cypern.

- Det känns väldigt roligt att vi kan erbjuda ännu ett klassikercertifierat hotell i vårt program. Sunwing Sandy Bay Beach är inte bara vårt allra populäraste familjehotell på Cypern utan är också ett perfekt alternativ för alla som vill komma i form inför ett stundande klassikerlopp, säger Anna Hagberg, tf. informationschef Ving.

På Sunwing Sandy Bay Beach kan gästerna kombinera sin familjesemester med träning inför klassikern. Hotellet ligger i ett lugnt område, direkt vid havet utanför Ayia Napa. Här finns sex olika pooler, Fitness & Spa, bekväma lägenheter, barnklubb, restauranger och ett flertal aktiviteter. Omgivningarna runt hotellet passar också perfekt för såväl löprundor och cykelturer som en runda på rullskidor eller ett simpass i havet. Vill gästerna komplettera utomhusträning med styrketräning och gruppträning har hotellet även ett välutrustat gym och träningsklasser. På hotellet finns även en exklusiv SPA-avdelning som erbjuder en mängd olika behandlingar.

-Många vill kunna kombinera sol och bad med effektiv träning, och att bo på ett certifierat Klassikerhotell är den bästa servicen för våra klassikerutövare. Här kan de bl.a hyra cykel, få tillgång till bra löpspår och tydliga kartor för sin träningsrunda. Sandy Bay Beach är ett fantastiskt ställe att träna på inför sin klassiker, säger Michael Thorén, vd på En Svensk Klassiker.

Till Sunwing Sandy Bay Beach på Cypern kan man resa med Vings charterresor under sommarsäsongen (mars-oktober) från Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Jönköping, Luleå, Norrköping, Sundsvall, Växjö och Örebro.En Svensk Klassiker grundades 1971 och är en idrottsutmaning utöver det vanliga där du inom en 12 månaders period skall skida Engelbrektsloppet eller Vasaloppet, cykla Vätternrundan, simma Vansbrosimningen och springa Lidingöloppet. En Svensk Klassikers mission är att göra Sverige och svenskarna friskare, grundtanken är att motivera till motion och träning året om. Genom projekt som Skolklassikern, ICA-klassikern, Special Olympics Klassiker och Arbetsplatsklassikern uppmanar vi till rörelse i hela Sverige oavsett ålder.www.ving.se
www.ensvenskklassiker:se


Av: Annika Rådlund Källa och foto: En Svensk Klassiker

Taggar

Hälsa Hotell Nyheter