Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

En meny i musikens tecken

 
  • Mellanrätter i grön anda serveras dygnet runt på Pop House.

    Mellanrätter i grön anda serveras dygnet runt på Pop House.

  • Köksmästaren Dimitrios Sfetsios, Pop house vd Johanna Matsson  och hotellets manager Mattias Axengaard.

    Köksmästaren Dimitrios Sfetsios, Pop house vd Johanna Matsson och hotellets manager Mattias Axengaard.

  • Pop House egna Lager finns med på dryckeslistan.

    Pop House egna Lager finns med på dryckeslistan.

Föregående
Nästa
 
Pop House Stockholm på Djurgården i Stockholm presenterar en helt ny restaurangmeny som utgörs i huvudsak av aptitretande mellanrätter, signerad köksmästaren Dimitrios Sfetsios. Den innovativa, gröna  menyn rimmar väl med den verksamhet som dygnet runt pågår innanför Pop House Stockholms väggar.

Den gastronomiska upplevelsen kan gästerna anjuta i den klassiska och inredda restaurangdelen såväl som i det nybyggda Glashuset på innergården. Satsningen på restaurangverksamheten är en del av verskamhetens 24/7-koncept.

- Här kan man äta alla tider på dygnet. Tanken med de här små rätterna är att man ska kunna komma in här och till exempel käka med kompisgänget innan man går in på museumet eller på Gröna Lund. Och det är naturligtvis trevligt för hotellgästerna också med den här menyn,  säger Mattias Axengard som är Hotel manager på Pop House Stockholm.

Han förklarar att hotellet även har dygnet runt service från restaurangen.
- Hos oss kan man beställa room service dygnet runt, kanske inte på alla rätter men det finns mycket att välja på. 

 I högtalarna spelas det alltid musik till maten och det förekommer ofta liveband också. Det presenteras en ny artist varje vecka, med fokus på svenskproducerad musik.

 – Gäster ska alltid bjudas på upplevelser under besöket, dygnet runt, tillägger Pop House vd Johanna Mattsson.

I Pop House Stockholm finns, utöver restaurang- och barverksamheten, även ett fyrstjärnigt hotell, det välbesökta ABBA The Museum, samtida utställningar om popmusik samt en shop full av musikalisk inspiration. 

På fredagarna fylls Glashuset med livemusik, Pop House Live, med framträdanden av nya artister varje vecka. Artisterna är noga handplockade; nya talanger som tillsammans för det svenska popundret vidare. Inträde till Pop House Live är avgiftsfritt med start från klockan 18:00.

Av: Annika Rådlund Källa: Pop House