Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

En helt ny och exklusiv konferensdel på Hotel Diplomat

 
  • Nytt konferensrum på Hotel Diplomat i Stockholm.

    Nytt konferensrum på Hotel Diplomat i Stockholm.

  • Mötesrum på Hotell Diplomat.

    Mötesrum på Hotell Diplomat.

Föregående
Nästa
 
 Hotel Diplomat fortsätter sin storsatsning i Stockholm. Nu har en nybyggd konferensdel öppnat med möjlighet att ta emot dubbelt så många gäster som tidigare. 

 – I somras fick vi överta grannfastigheten där vi byggde en liten saluhall och nya kontor. I samband med det byggde vi även om vår gamla kontorsdel i hotellet till en helt ny och exklusiv konferensdel. Detta fördubblar våra konferensmöjligheter och stärker ytterligare vår ställning som femstjärnigt hotell, säger Lina Gabrielson, VD för Hotel Diplomat.

 De ljusa och luftiga konferenslokalerna nås antingen via hotellet eller via en separat ingång från gården till vänster om huvudentrén. De utgörs av tre vackra rum i skandinavisk design på en yta av 200 kvm. Rummen – Djurgården, Nedre Nybroviken och Övre Nybroviken – innehåller modern teknik som exempelvis pekskärmar och passar för allt från styrelsemöten och privata middagar till pressevent och mingel. Vid en biostittning kan som mest 55 personer få plats.

 – Många av våra företagsgäster som bor på hotellet och företag i Stockholm har efterfrågat större möjligheter för konferens och styrelsemöte inom husets väggar. Därför är det roligt att nu kunna erbjuda våra gäster ett nytt möteskoncept, säger Lina Gabrielson, VD för Hotel Diplomat Stockholm.

 Nya möteslokalerna är framtagna av Hotel Diplomats delägare och ordförande Anna Cappelen i samarbete med inredningsarkitekt Helene Follin från HOS Haga.

 

Om Hotel Diplomat
Privatägda Hotel Diplomat Stockholm drivs av fjärde generationen Malmström där Anna Cappelen är styrelseordförande. I koncernen ingår Hotel Diplomat och Hotel Diplomat restaurang på Strandvägen i Stockholm. Hotel Diplomat blev utsett till Sveriges Bästa Hotell 2014 av läsarna av Condé Nast Traveler.


Av: Annika Rådlund Källa och foto: Diplomat

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Anmäl dig här!