Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Ekerum Resort Öland söker serveringspersonal

 
PUBLICERAD: 13 januari 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 31 januari 2022 | KOMMUN: Borgholm | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 4| Källa: Arbetsförmedlingen
Vill du bli en del av vårt team? Ekerum Resort Öland är en av Sveriges mest kompletta golfanläggningar med alla faciliteter inom gångavstånd. Vår restaurang är en av regionens bästa restauranger med en oslagbar utsikt över Kalmarsund. Vi vet att smakupplevelsen är en viktig ingrediens i livet. Därför strävar vi alltid efter högsta klass på råvaror, drycker, personal och service. Vår mat färgas av våra säsonger och de råvaror som är unika för dem. Vi lyfter gärna fram vår region och arbetar nära med lokala producenter.

Inför denna rekrytering samarbetar vi med Lernia Utbildning och Arbetsförmedlingen. Det innebär att om du inte har erfarenhet eller utbildning inom servering så finns det i vissa fall en möjlighet för dig att få en utbildningsinsats inför anställningen.

För att trivas hos oss behöver du ha ett intresse och engagemang för service. Du är glad på jobbet och gillar att vara social! Du gillar att jobba i lag och du kan hantera många gäster och arbetsuppgifter samtidigt. Stundtals är det mycket att göra och tempot kan vara högt, då är det viktigt att du kan samarbeta bra i teamet för att gästen ska känna sig unik.

Övriga kvalifikationer:
Du behöver kunna flytande svenska och/eller engelska.
Du ska kunna arbeta de tider då gästerna vill njuta av vår fina restaurang, dvs kvällar och helger.
Körkort och bil för att kunna ta dig till och från jobbet.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer