Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Eatery Barkarby söker café/receptionistvärdinnor på 75% deltid

 
PUBLICERAD: 5 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 5 september 2022 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Hotellreceptionist | ANTAL PLATSER: 2| Källa: Arbetsförmedlingen
Eatery är en snabbt växande konceptkedja för mat och möten. Eatery har idag 10 restaurang- och konferensanläggningar i Stockholmsområdet samt i Lund. I koncernen finns även bolaget Canteen by Incontro som är en av Sveriges största leverantörer av mat till offentlig sektor.

Verksamheterna inom Eatery drivs under varumärkena: Eatery, van der Nootska Palatset – en del av Eatery, Campus by Eatery samt Canteen by Incontro.

Eaterys vision är att bli Norra Europas mest omtyckta mat och mötesaktör. Vi ska erbjuda områdets mest inbjudande och flexibla plats för riktigt god mat och givande möten. För alla tillfällen, från morgon till kväll

Eatery Bas Barkarby ligger mitt i Barkarbystaden, som är ett av Stockholms mest expansiva områden och blir Bas Barkarby, ett multifunktionellt kvarter för näringsliv, kultur, idrott. Vår Eatery restaurang är inte bara en restaurang utan vi driver även ett Campus by Eatery, dvs mat till skolungdomar men vi erbjuder även konferensmöjligheter, kontorsservice och Catering för närområdet.

Är du en passionerad person med ett stort intresse för restaurangbranschen och service?
I rollen som café/receptionistvärdinnor får du chansen att göra just det, och samtidigt få en väldigt utmanande och varierande tjänst. Vi erbjuder dig en fartfylld, rolig och härlig arbetsplats där du har chansen att få vara med att växa på en spännande resa. Inom Eatery arbetar vi alltid utifrån våra grundvärderingar: Vi är Hjärtliga, ansvarfull och effektiva.

Sök redan idag, då urval sker löpande.

Om rollen
Nu söker vi två serviceinriktade café/receptionistvärdinnor till vårt team till Eatery Barkarby! Ditt viktigaste uppdrag är att säkerställa att våra gäster får det bästa mottagandet, service, blir nöjda och att de återvänder till huset och till oss. I dina arbetsuppgifter ingår konferensservice, receptionsarbete vilket gäller för hela fastigheten, ta hand om bokningar, café samt mat- och dryckesservering till våra gäster under pågående konferens eller fest. Du gör också visningar av lokalerna för våra gäster samt möblerar och iordningställer inför ankomst. Vi arbetar tillsammans över gränserna, tänker lösningsorienterat och kreativt - som ett team!

Din profil
Vi ser att du har erfarenhet från reception, café eller konferensverksamhet och gärna från restaurangbranschen. Med det viktigaste är att du älskar att jobba med service och är lösningsorienterad. Vi söker dig med en positiv personlighet, som är självgående, har ett eget driv, är ödmjuk och prestigelös. Flexibilitet, stresstålighet och hög samarbetsförmåga är andra högt värderade egenskaper.

Vi erbjuder dig

• En arbetsplats i ett nybyggt hus med trevlig arbetsmiljö och ett gott samarbete med kollegor
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• Du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder utbildningar och uppmanar till intern rörlighet för att du ska kunna utvecklas hos oss
• Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Tillträde snarast. Tjänsten är på heltid. Arbetstid framför allt dagtid på vardagar men helger och kvällar förekommer. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef [email protected] eller HR Johan Roquet på [email protected]

Välkommen med din ansökan snarast! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer