Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

DRIVEN WELCOME OFFICE SUPERVISOR TILL CLARION HOTEL THE PIER

 
PUBLICERAD: 21 november 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 18 december 2022 | KOMMUN: Göteborg | YRKE: Hotellreceptionist | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Just nu söker vi en driven och ambitiös Welcome Office Supervisor som ska vara med och driva servicen i hjärtat av hotellet, receptionen. Är du den vi söker?

Hösten 2022 öppnade vi äntligen upp Clarion Hotel®The Pier! Vi strävar efter att skapa ett hotell i internationell miljö där öst möter väst i både service, mat, inredning och möten. Hotellet har 254 hotellrum, två restauranger och en rooftop bar, relaxavdelning och konferensytor med ambition att skapa en internationell mötesplats och ett nytt pulserande vardagsrum för Göteborgarna, mitt i hjärtat av innovativa Lindholmen.

Vi letar efter passionerade och drivna medarbetare som precis som vi brinner för att öka livskvalitén för gäster och för varandra, kollegor emellan. Som en del av Clarions rebelliska DNA och mindset Being Ever Changing förväntas vi som medarbetare på Clarion Hotel®The Pier att verkligen utmana bilden om vad ett hotell är och kan vara.

Som Welcome Office Supervisor har du en avgörande roll i att tillsammans med teamet skapa unika upplevelser för hotellets gäster samt att leda teamet i att ge fenomenal service. Därför tror vi att du har erfarenhet från servicebranschen och ett arbete i en hotellreception.

Din positiva inställning, ditt problemlösande arbetssätt och härliga energi smittar av sig till personer omkring dig. Du har god organisationsförmåga, är proaktiv och drivs av samarbete både inom och mellan avdelningar och du tar fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!

I tjänsten ingår b la arbetsuppgifter och ansvarsområden såsom:

• Ansvar för daglig drift av hotellets reception.
• Att leda teamet i att ge fenomenal service och tillsammans med avdelningens medarbetare skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för hotellets gäster.
• Operativt arbete där du förväntas vara i driften största delen av din arbetstid och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Leda och fördela arbetet samt schemaläggning, tidrapportering, upplärning och utbildning inom avdelningen i samråd med närmsta chef.
• Att ständigt verka för ökad lönsamhet samt kvalité och att nå uppsatta mål/merförsäljning för avdelningen, samt vara en förebild.
• Arbeta fram rutiner för avdelningen, kvalitetssäkra dessa och säkerställa att de efterföljs.
• Ansvar för att löpande följa upp gästnöjdhet

Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig och vill vara med och skapa en arena i världsklass för möten mellan människor, bolag och kulturer? Sök innan sista ansökningsdag den 18 december.

Rekrytering kommer ske löpande därav kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.

Clarion Hotel, tillsammans med hotellkedjorna Quality Hotel, Collection Hotel och Comfort Hotel är en del av Nordic Choice Hotels med över 200 hotell i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Baltikum. Vi driver en multibrandingorganisation med Room For All och stora utvecklingsmöjligheter. Bara i Göteborg så öppnar vi de närmaste åren utöver Clarion The Pier, Clarion Hotel Draken & Clarion Hotel Karlatornet.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer