Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Driven, kreativ, och flexibel extra personal till Calmar Stadshotell

 
PUBLICERAD: 14 september 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 14 oktober 2021 | KOMMUN: Kalmar | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 3| Källa: Arbetsförmedlingen
Ett perfekt tillfälle att utvecklas, dryga ut kassan och fylla på ditt cv parallellt med eget företag eller studier!
Vi söker dig som uppskattar liv och rörelse i arbetet och vill vara med och bidra till Calmar Stadshotell vidare utveckling och framgång! Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga.

Vi är mer än bara ett hotell, med våra 132 nyrenoverade rum, mötesavdelning, festvåning, restaurang och pub är vi en mötesplats mitt i Kalmars centrum. Vi behöver nu snabbt bli fler i vår hotell- och restaurangverksamhet och söker driven, kreativ och flexibel extra personal.Du är lyhörd och pigg på att lära dig nya saker. Du stimuleras av olika arbetsuppgifter och kan lätt växla mellan olika avdelningar samt emellanåt klara av att hantera ett högre tempo. Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och brinner för att skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster - Då är detta jobbet för dig!

Det finns möjlighet till extra arbete alla tider på dygnet, i alla våra avdelningar. Som en del av vårt Housekeeping-, receptionsteam är du navet i hotellorganisationen, ser till att vi har skinande rena rum och servar våra gäster dagtid, vardagar, kvällar och helger.  Är du som piggast när andra sover? Då är du välkommen att jobba extra i vår reception på natten. Brinner du lite extra för mat och dryck? Då passar du perfekt i servisen i vår Restaurang Statt Verandan eller i vår pub Pipes of Scotland.

Anställningen är en timanställning som vikarie i hotellets olika verksamheter efter överenskommelse. Lön enligt HRF kollektivavtal. Du bör vara minst 20 år och behärska svenska och engelska i tal och skrift. Det krävs inte erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Din personlighet, inställning och vilja är meriterande. Intervjuer sker löpande. Vi ser gärna att du kan börja jobba så snart som möjligt!

Hoppas att vi har väckt ditt intresse! Skicka in ditt CV med personligt brev till oss redan idag till: Jobapplication.calmar@profilhotels.se
Vid frågor kontaktar du Åsa Måård på 0480- 49 69 01.

OM OSS: Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 132 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö.  Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. Läs gärna mer om oss här:
ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer