Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Driftansvarig till Hotell

 
PUBLICERAD: 24 november 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 19 december 2021 | KOMMUN: Gotland | YRKE: Hotellreceptionist | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Breda Blick & Hotell Gute söker driftansvarig!
Vill du vara med och driva hotell? Är du den där kreativa problemlösaren som gillar att trolla med knäna? Trivs du med att i ena stunden mingla med gäster för att i nästa putsa fönster och servera en smaskig frukostbuffé? Då har vi något att erbjuda dig!
Vi söker nu en till vårt team som vill vara delaktig i att driva och utveckla våra två underbart genuina hotell. Vi behöver dig med äkta arbetsglädje, vilja, engagemang och ett brinnande intresse för att skapa en genuin och annorlunda upplevelse för våra gäster.
Vi söker en varm och handlingskraftig person som kommer vara till stor del i driften när det gäller gästbemötande, housekeeping och kvalité. Din positiva grundsyn smittar av sig och inspirerar andra.
Du tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som personal. Du behöver trivas med att arbeta i en dynamisk organisation. Under vinterhalvåret är vi endast ett fåtal personer som gör allt ifrån att grovstäda, inventera, gör frukost och tar hand om våra gäster. Under sommarhalvåret växer organisationen betydligt och du går in i en mer övergripande roll med visst personalansvar och även andra administrativa sysslor. I din övergripande roll kommer du antingen arbeta mer inriktat på housekeeping, eller mer övergripande med driften på ett av hotellen. Det beror på vem du är och vad du brinner för.
OM HOTELLEN
Breda Blick och Hotell Gute är två av Visbys äldsta hotellpärlor med fantastisk charm. Vi vill skapa en oas för gästen som söker det lilla extra i sin hotellvistelse i form av äkthet och genuin värme. Vi brinner för värdskap, och vill överträffa gästens förväntningar när det gäller service och bemötande.
Hotell Breda Blick består av två sekelskifteshus belägna i Visby innerstad, strax intill den Botaniska trädgården. Husen är omsorgsfullt renoverade och bjuder på allt från större sviter om två rum och kök till enkelrum. Totalt har hotellet 36 rum där inget rum är det andra likt vare sig till utformning eller möblemang. Breda Blick har en stor härlig trädgård med flera sittgrupper där man under sommaren kan njuta av fika och lättare luncher från vårt egna café.
Hotell Gute är ett litet genuint hotell med gammeldags charm innanför Visby ringmur, nära Almedalen och kongresshallen Wisby Strand samt med kort avstånd till muséer, butiker, kaféer och restauranger. Hotellet består av 33 rum med personlig touch och karaktär. I hotellet finns även en reception, frukostmatsal, samt en mindre lobby.
VI SER ATT DU HAR FÖLJANDE KVALIFIKATIONER/ERFARENHETER:
• Erfarenhet av arbete inom service.
• Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
PERSONLIGA EGENSKAPER:
• Du brinner för värdskap
• Trygg i att arbeta på egen hand
• Initiativ- och ansvarstagande
• En varm person och glädjespridare
• Gillar ordning och struktur
• Ser detaljerna som gör stor skillnad för den totala gästupplevelsen


TJÄNSTEN
Breda Blick och Hotell Gute erbjuder dig en helårsanställning. Arbetet är säsongsbetonat, och vi arbetar med årsarbetstid vilket innebär att du under vissa perioder arbetar mer än heltid och att du under andra perioder kan ta ut extra ledighet. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Vi följer kollektivavtalet Visita – Unionen.
TILLTRÄDE
Tillträde önskas i mars/april. Urvalsarbetet sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu