Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Diskare till Gröna Lund under Winter Wonderland

 
PUBLICERAD: 23 november 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 30 november 2022 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Diskare | ANTAL PLATSER: 80| Källa: Arbetsförmedlingen
När man besöker oss som gäst ska man inte bara få riktigt bra service- det ska vara världsklass, varje gång. Vi söker nu dig som har ett genuint intresse för mat och dryck och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar!

I rollen som diskare är du en viktig funktion i såväl matsal som kök. Genom ditt engagemang och effektiva sätt ser du till att disken genomförs på ett säkert och smidigt sätt. Du sköter diskmaskiner, fyller på glas, bestick, tallrikar samt håller ordning och reda i diskrummet. Men viktigast av allt är att du känner arbetsglädje och bidrar till att upprätthålla en härlig och positiv arbetsmiljö. 

Till denna roll söker vi dig som tidigare har arbetat som diskare och som känner dig bekväm med svenska och/eller engelska. Då tempot i våra restauranger många gånger kan vara högt är du självgående och uthållig i ditt sätt att arbeta. Viktigt att tänka på är att arbetet många gånger är fysiskt tungt. Vidare arbetar du gärna i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Du är minst 18 år fyllda.

Information om tjänsten

Tjänsten är en tidbsbegränsad anställning och sträcker sig mellan perioden 29 november - 4 december, 9 december - 11 december, 16 december - 18 december samt 26 december - 8 januari med varierande sysselsättningsgrad där arbetet ofta är förlagt kvällar och helger. Eftersom anställningen är tidsbegränsad är det viktigt att du som söker kan arbeta större delen av perioden. Lön tillämpas enligt kollektivavtal.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen med din ansökan!Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 30 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer