Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

DISKARE/STÄDARE MED MÖJLIGHET TILL NYSTARTSJOBB

 
PUBLICERAD: 5 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 19 augusti 2022 | KOMMUN: Helsingborg | YRKE: Diskare | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Om jobbet

Tillsammans med Arbetsförmedlingen rekryterar nu ett företag i Nordvästra Skåne en diskare/städare till sin verksamhet i Helsingborg.

Verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva restaurang och cateringverksamhet samt fest och eventarrangemang. Bolaget skall också bedriva import och försäljning av vin och därmed förenlig verksamhet. Lunchrestaurangen har plats för 40 bord och där är 5 st anställda. Öppettider vardagar mellan kl 1100-1400.

Arbetsuppgifter:
Företaget önskar anställa en person för kombinationstjänst disk och städ. Du som anställs kommer att ingå i en team på 5 personer. Arbetet är varierande och man börjar på morgonen med att  städa restaurangen och dess biutrymmen, sedan fortsätter man att torka av bord, stolar och golv. Man städar också toaletten -torkar rent och tömmer papperskorg.
På eftermiddagarna fortsätter man och tar hand om disken efter lunchgästerna och det är mestadels findisk. Tjänsten börjar med introduktion då man får gå bredvid, för att lära sig de olika momenten och komma in i rutinerna.
Kvalifikationer
Erfarenhet: krävs ej
God fysik: Merit
Körkort B: Merit
Svenska: Krav
Läs- och skrivkunnighet: Krav
Viktiga egenskaper för tjänsten är att du som söker ska vara punktlig, noggrann, kommunikativ och lagspelare.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer