Disk/kökshjälp
5 Aug 2022
PUBLICERAD: 5 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 3 oktober 2022 | KOMMUN: Höör | YRKE: Diskare | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi expanderar och behöver anställa personal i disken.
Är du lättlärd, och gillar ha mycket att göra då kan vi vara en arbetsplats för dig.
Har du lite av ovan men ingen erfarenhet av branschen så kan vi lära upp dig så du kan bli en del i vårt team.
Om tjänsten
Stiftsgården Åkersberg är en anläggning som erbjuder möjlighet till konferens, lägerverksamhet, bröllop, dop, kvällsmiddagar, minnestunder och mer där till.
Vi önskar att du visar ett stort intresse, engagemang och ett trevligt bemötande för att gästen skall få en härlig upplevelse hos oss.
Du kommer ansvara för disken men även vara tillgänglig för köket samt restaurangen.
Timanställning med möjligheter för fast halvtidstjänst.
Mestadels arbete måndag-fredag under dagtid, men det kan variera beroende på arrangemang.
Tjänsten startar 1 september.
Du kan
Du måste kunna jobba i grupp, självständigt och kunna ta egna initiativ.
Vi lägger stor vikt vid personlighet och värdskap i vår restaurang.
Målet är att skapa upplevelser för våra gäster.
Fördel om du inte bor alltför långt ifrån.
Välkomna att maila ansökningar till [email protected] Urval sker löpande. www.akersberg.se för mer information om oss.
5 Aug 2022
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Scandic Ariadne totalrenoveras
Bygger relaxavdelning och skybar på sjuttonde våningen
-
Konkursvåg väntas inom flera branscher i höst
"Konkurser ligger på rekordlåga nivåer nu men förväntas öka under hösten"
-
Nytt samarbete för att återvinna textilier från hotell- och restaurangbranschen
"Processen kombinerar avfallet med skogsråvara"
-
Dom stoppar Skanskas hotellbygge i Kalmar
Mark- och miljödomstolens dom överklagas inte.
-
Så mycket har hotellrumspriserna ökat
"Det är inte osannolikt att branschen åker på en efterfrågedipp"
-
Årets Sommarjobbare– tillbaka efter pandemin
"Nu ser vi så klart att det är ännu viktigare att visa upp vilka möjligheter branschen ger till unga och ambitiösa medarbetare"
-
Hon är restaurangbranschens vardagshjälte 2022
Nyinstiftat pris för hotell- och restaurangbranschen