Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Detaljplanerare på Rosersbergs Slottshotell

 
PUBLICERAD: 14 september 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 14 oktober 2021 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Hotellreceptionist | ANTAL PLATSER: 2| Källa: Arbetsförmedlingen
Rosersbergs Slott ingår i Stockholm Meeting Selection. Stockholm Meeting Selection är en familj av unika mötesplatser. Hos oss kan våra gäster ha konferens i en brödfabrik, gifta sig i kungliga salar och träna på Sveriges bästa idrottsanläggning. Men viktigast av allt – hos oss kan de uppleva livets goda, var de än väljer att mötas.
På Rosersbergs Slottshotell vid Arlanda välkomnar vi gäster från när och fjärran till en helt unik miljö på ett av Sveriges kungliga slott. Här finns konferens- och möteslokaler för dom som kräver det lilla extra, pampiga bröllopsvenues med vykortsbakgrund och festlokaler med finess och avskildhet. I våra slottsflyglar sover våra gäster som en prins och drömmer om historiens vingslag i Karl XIV Johan och hans hustru Desiderias forna lustslott och sommarresidens.

Vi söker dig som älskar gästservice, har känsla för detaljer och är bra på att bygga relationer. Du har ett starkt intresse för hotell och restaurang, är van att ta ansvar och lämnar inget åt slumpen.
Som hotellreceptionist kommer du att arbeta i hotellets hjärta och bli gästens första intryck. I mötesplanering detaljplanerar du små och stora konferenser och event. Det är viktigt att du har hög känsla för service och att du har ambition att ge varje gäst en minnesvärd upplevelse. Du är en social, utåtriktad och driven person, har en god administrativ förmåga, är van att skriva och uttrycker dig väl. För att trivas hos oss bör du älska att arbeta med service, tycka om att hålla ett högt tempo, vara flexibel och gilla utmaningar. Du har en inre motivation att utveckla både dig själv och verksamheten.
Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Erfarenhet av hotellsystemet Protel är meriterande. Vi ser att du har minst ett års dokumenterad vana av arbete i hotellreception/eventplanering.
Om tjänsten
Vi på Stockholm Meeting Selection bjuder våra gäster på livets goda varje dag – med ett bemötande och en miljö som stimulerar till glädje, inspiration och utveckling. Bosön är mötesplatsen för stora event, elitidrott, företag, utbildning och möten. Ambitionen är att vara en modern anläggning som alltid överträffar våra gästers förväntningar. Vi bygger framgång i en unik miljö och har en mix av gäster som ger en fantastisk energi och dynamik.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är dels att bemanna receptionen front desk och ge service till hotellets gäster, dels att detaljplanera privata vistelser, konferenser och event. Du koordinerar och detaljplanerar arrangemang och aktiviteter för att kvalitetssäkra våra gästers upplevelser.
Dina arbetsuppgifter är bland annat följande:
Bemanna receptionen, telefonväxel och mailkorg
In- och utcheckning av gäster – ta emot gäster vid ankomst och avresa.
Detaljplanera privata vistelser, konferenser och event
Ta emot bokningar och hantera fakturor

Vad kan vi erbjuda dig?
Stockholm meeting selection en liten organisation med verksamheter som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med och utveckla produkten i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr oss om våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill. Vi erbjuder ett omväxlade arbete i en unik idrottsmiljö.
Tjänsten är en tillsvidare anställning, på både deltid och heltid. Arbetstiden är efter rullande schema och lönen är enligt avtal med 6 mån provanställning.
Låter detta intressant? Välkommen med er ansökan snarast. Urval sker löpande så vänta inte!
Vi ser fram emot att välkomna er till vår familj – vi ser fram emot er ansökan.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer