Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Det här är de fem mest betydelsefulla faktorerna vid hotellbokningen

 
Det här är de fem mest betydelsefulla faktorerna vid hotellbokningenTrovärdiga gästrecensioner och många foton på hotellet är också en viktig del där gästerna väljer hotell. Foto: Annika Rådlund
För erfarna resenärer är priset på hotellrummet inte alltid det viktigaste. Mobile Travel Tracker™, en undersökning från Hotels.com bland resenärer från hela världen, visar att rätt betalmetod är det avgörande. Trovärdiga gästrecensioner är också en betydelsefull faktor och hamnar på samma plats som priset vid val av hotell.


De fem mest betydelsefulla faktorerna vid hotellbokningen:
1.       Rätt betalmetod – 54 %
2.       Trovärdiga gästrecensioner – 48 %
3.       Mest prisvärt – 48 %
4.       Relevant och detaljerad information om hotellet – 46 %
5.       Många foton på hotellet – 43 %

Gratis Wi-Fi på hotellet har stor betydelse - hela 28 procent av respondenterna menar att det är helt avgörande när de väljer hotell.

Mobile Travel Tracker genomfördes av One poll och Hotels.com i maj 2016. 9 200 personer från 31 länder deltog i undersökningen.

 

Hotels.com
Hotels.com L.P. driver Hotels.com, en bokningssajt med hundratusentals hotell som innefattar allt från internationella kedjor och all-inclusive till lokala favoriter och bed & breakfast, och dessutom all den information som behövs för att boka det perfekta boendet.
Taggar

Hotell Nyheter

 

Verksamheter till försäljning