Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Dessertlikör med smak av Kanelbulle & mjölk

 
Dessertlikör med smak av Kanelbulle & mjölkDessertlikör med smak av Kanelbulle & mjölk. Alldeles inpå knuten av Kanelbullens dag den 4:e oktober, släpps en ny batch av den uppskattade Dessertlikör med smak av Kanelbulle & mjölk.

Kanelbulle & mjölk var den första dessertlikören i serien Svenska Bakverk, och lanserades vid denna tidpunkt förra året. Uppföljaren, den krämiga mandeldoftande Semmellikören, lanserades sedan naturligt nog lagom till fettisdagen i februari i år.

Men nu är det ljuset på kanelbullen och dags för en refresh av likören som har smak av kaneldoftande nybakta bullar och ett glas kall mjölk.

Likören är en helt naturlig produkt gjord på färsk mjölk och naturliga smakämnen. Servera gärna väl kyld över en stor mängd is, som alternativ till dessert eller bara som en uppgraderad fikastund. Ett tips är att hälla en skvätt över glass, eller blanda ned i fyllningen om du vill skapa en kanel- och kardemummadoftande cheesecake.

-        Vi är väldigt stolta och glada över att ha lyckats skapa en dessertlikör som så exakt smakar som en rykande, nygräddad kanelbulle med ett glas iskall mjölk. Min egen favorit är att dricka likören frostigt sval till en het espresso, säger Martina Talmet, Brand Manager, Arcus Sweden.

Dessertlikör med smak av Kanelbulle & mjölk går att beställa på Systembolaget.
Alkoholhalt: 17 %
Volym: 700 ml
Leverantör: Arcus Sweden AB
www.arcussweden.comTaggar

Likör Produkt