Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Daniel Barsoum är ny hotelldirektör på Scandic Portalen

 
Daniel Barsoum är ny hotelldirektör på Scandic PortalenDaniel Barsoum har tillträtt rollen som hotelldirektör på Scandic Portalen. Scandic har nyligen rekryterat Daniel Barsoum till tjänsten som hotelldirektör för Scandic Portalen i centrala Jönköping. Efter drygt tre år i ledarroller på Scandic Södertälje och Scandic Skogshöjd tar han nu nästa kliv i karriären och den 1 oktober checkade han in som hotelldirektör i den gamla tändsticksstaden.

Daniel Barsoum har många års erfarenhet inom hotellnäringen och har en beprövad erfarenhet från ledande befattningar inom restaurang och hotell från bland annat Tre Vänner, där han var restaurangchef, samt Café Momo i rollen som regionchef. Daniel kommer närmast från en ledarroll som hotellchef på Scandic Skogshöjd där han även varit mat- och dryckesansvarig.

- Jag är otroligt förväntansfull inför utmaningen att påbörja en ny, spännande resa i Jönköping. Eftersom hotellet ligger centralt, bara ett par minuter från shopping, populära sevärdheter och ett pulserande nattliv blir detta en fantastisk utmaning att ta sig an och jag ser väldigt mycket fram emot att få bekanta mig med staden, medarbetarna och skapa en hotellupplevelse i världsklass, mitt i centrala Jönköping, säger Daniel Barsoum, nytillträdande hotelldirektör för Scandic Portalen.

- Det känns alltid bäst i magen att rekrytera internt och jag är jättestolt över att Daniel tar sig an utmaningen och tillträder som hotelldirektör på Scandic Portalen i Jönköping. Detta visar att möjligheterna inom Scandic är stora. Daniel är en av våra många talangfulla medarbetare inom bolaget och genom sitt driftsnära ledarskap är han klippt och skuren för sin nya roll, säger Maria Valentin, Distriktsdirektör för Stockholm Circle & tillförordnad Distriktsdirektör för mellersta Sverige på Scandic Hotels.


Av: Annika Rådlund Källa och foto: Scandic 

Taggar

Scandic Hotell Nyheter