Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Clarion Hotel Sign öppnar popup-kontor

 
Clarion Hotel Sign öppnar popup-kontorDustin Business Suite på Clarion Hotel Sign. Nu öppnar Clarion Hotel Sign en popup-arbetsyta tillsammans med IT-specialisten Dustin. Popup:en, som går under namnet Dustin Business Suite, erbjuder ett 15-tal utrustade arbetsplatser i en säker miljö för den som inte har möjlighet att arbeta hemifrån under hösten och inte får plats på det egna kontoret.

– Dustin Business Suite är en popup av vårt Business Center, som i sin tur är en mötesplats där vi samlat vårt e-handelskoncept, tjänster och produkter under ett tak samtidigt som vi erbjuder rådgivning. Clarion Hotel Sign har ett starkt fokus på hållbarhet, innovation och design med en tydlig profil mot affärs- och konferensgäster, vilket går hand i hand med Dustins varumärke. Vi är glada över att kunna erbjuda såväl hotellets gäster som de som av olika anledningar inte har möjlighet att arbeta hemifrån att ta del av våra produkter, säger Jenny Jerselius, marknadschef på Dustin.

Dustin Business Suite har gästerna tillgång till fullt utrustade arbetsplatser med produkter från Dustins egna varumärken. Det finns exempelvis skärmar att koppla upp sig mot, möss, skrivare och fritt wifi. Bakom designen av arbetsytan ligger kontorsinredningsföretaget Götessons, som lagt stor vikt vid att skapa en ergonomisk, bekväm och snygg inredning.

– Det känns mycket spännande att tillsammans med Dustin och Clarion Hotel Sign skapa en ergonomisk och kreativ miljö att arbeta i och det ligger helt rätt i tiden. Vi spår en fortsatt förändring av framtidens arbetssätt, där många kommer att föredra att jobba hemifrån. Då är dessa miljöer extra viktiga att kunna erbjuda som mötesplatser, säger Jessica Carlstein, marknadschef på Götessons.

De femton arbetsplatserna är fördelade på 75 kvadratmeter. Det är minst två meters mellanrum mellan varje arbetsplats och ytorna rengörs grundligt flera gånger om dagen.

– Vi söker ständigt efter innovativa samarbeten med intressanta företag och det här känns som en riktig fullträff! Med de senaste IT-produkterna från Dustin i kombination med snygg och ergonomisk inredning från Götessons är vi otroligt glada över att nu kunna erbjuda en workspace som alla som vill är välkomna att använda. Här kan man sitta och arbeta i lugn och ro och dessutom med fri tillgång till kaffemaskinen, säger Henrik Berghult, VD på Clarion Hotel Sign.

Dustin Business Suite ligger på plan 2 på Clarion Hotel Sign. Det är helt kostnadsfritt att använda arbetsytan som är tillgänglig dygnet runt.


Jenny Fors