Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Clarion Hotel Sign och Gigital skapar ny scen för livemusik

 
  • Clarion Hotel Sign gör en stor musiksatsning i år.

    Clarion Hotel Sign gör en stor musiksatsning i år.

  • Clarion Hotel Sign.

    Clarion Hotel Sign.

Föregående
Nästa
 
Clarion Hotel Sign och Gigital, den digitala marknadsplatsen för artistbokningar, ingår ett års långt samarbete för att skapa en ny scen för livemusik i Stockholm.

-  Som den levande mötesplatsen vårt Living Room är har livespelningar och event en självklar plats. 2019 kommer vi presentera över hundra akter med både etablerade och up-and-coming artister, en rekordsiffra för att vara ett hotell, säger Henrik Berghult VD Clarion Hotel Sign.

Ambitionen med Clarion Hotel Signs musiksatsning är att erbjuda ett smakprov av den svenska musiken till sina gäster. Att gå ihop med en startup som Gigital ligger även i linje med de övergripande satsningarna på att digitalisera hotellets verksamhet.

I september 2018 lanserade Gigital en digital marknadsplats för artistbokningar riktat mot musikbokare inom hotell, event och retail. Tjänsten kapar mellanhänder och erbjuder transparent prissättning, digitala avtal och smidigare kommunikation mellan bokare och artist.

- Vår tjänst är uppbyggd så att aktörer som Clarion Hotel Sign ska kunna göra en eller hundra artistbokningar på ett automatiserat sätt. Vi vill att livemusiken ska bli tillgänglig för fler och det är just därför det traditionella sättet att boka artister på måste utmanas, kommenterar Gigitals vd Givar Shabani.

Samarbetet utgörs av konceptet un:signed, där artister uppträder på Clarion Sign varje onsdag under hela 2019. Utöver det erbjuds hotellets brunchgäster jazzunderhållning varje lördag.
Om Clarion Sign
Clarion Hotel Sign är med sina 558 rum, Stockholms största hotell. På hotellets restaurang Kitchen & Table Norrmalm by Marcus Samuelsson möter amerikanska smaker lokala råvaror. Hotellet är även hem till Selma City Spa med utsikt över Norra Bantorget.

 

Om Gigital
Digital marknadsplats för artistbokningar. Utbudet består av fler än 140 kvalitetsgranskade artister inom olika prisklasser och kategorier.
 

Av: Annika Rådlund Källa: Gigital
Foto: Gigital och Clarion Sign