Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Circle K satsar på flaggskeppsstationer med fokus på mat och upplevelser

 
Circle K satsar på flaggskeppsstationer med fokus på mat och upplevelserDet kommer bli ett utökat fokus på mat och upplevelser på Circle K:s flaggskeppsstationer. Circle K inleder nu sin nya storsatsning på Flaggskeppstationer med extra allt. Först ut är Örebro, och före sommaren följer Knivsta, Gränna och Floda.

Tiden för den klassiska bensinstationen är förbi, det slår Circle K:s nya satsning på Flaggskeppsstationer fast. Med förändrade kundbeteenden, allt fler elbilar på vägarna och därmed längre besök kommer förväntningarna på upplevelse och bra tidsfördriv att öka. Det är just det som Circle K tagit fasta på när de utvecklat det nya konceptet med flaggskeppsstationer.

- Vi bygger för framtiden, och den är redan här. Vi tror att den som lyckas skapa bäst kundupplevelse och attraktiva tidsfördriv under laddpausen är den som kommer att locka flest besökare. Våra flaggskepp ska vara en guldkant längs vägen, med upplevelser och aktivitet som underhåller alla i bilen. Till och med toaletterna blir en upplevelse, inget har lämnats åt slumpen, säger Per Selin, Senior Manager Real Estate Development på Circle K.

På de nya stationerna kommer kunderna att mötas av lekparker, utegym och vackra sittplatser både ute och inne. Loungerna blir större och mer bekväma, menyn breddas och utgår från årstidens influenser, butikerna blir större med bredare sortiment och såväl dryck som toaletter ska få ett markant lyft. Dessutom kommer Circle K:s moderna ultrasnabbladdare på 300 kW att finnas på samtliga flaggskepsstationer, samt en bredd av förnybara drivmedel.

- På Circle K pratar vi inte längre om drivmedelsstationer, vi pratar om energistationer. Vår satsning på ultrasnabb laddning har tredubblats i år och vi ser att elkunden har andra behov som ställer nya krav på oss. Våra flaggskepp har utvecklats med kundupplevelse i fokus och vi är mycket stolta över att ta det här steget, säger Johan Söderberg, Director Fuel & E-mobility på Circle K.

Örebro är först ut, och sedan följer Knivsta, Floda och Gränna. 

-Alla flaggskeppsstationer kommer att utgå från de specifika behov som finns på respektive plats, så där det redan i dag är stor efterfrågan på mat, där kommer materbjudandet att växa ytterligare, och där det är extra populärt att ladda bilen kommer fler ultrasnabba laddare att byggas.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Circle K

Taggar

Fastfood Nyheter