Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Cafépersonal till Lavazza Espression på Arlanda

 
PUBLICERAD: 1 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 21 augusti 2022 | KOMMUN: Sigtuna | YRKE: Barista/Kaffebartender | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
På SSP får du möjligheten att arbeta med ett brett utbud av attraktiva koncept och välkända varumärken. Just nu söker vi extrapersonal och sommarvikarierier till Lavazza Espression på Arlanda. På Lavazza Espression serveras Lavazza-märkta kaffedrycker i barmiljö, den barnvänliga mjölkdrinken babyccino i olika smaker samt italiensk cafémat.
Nu söker vi duktig barista som vill arbeta heltid.
Hos oss får du arbeta med ett härligt gäng med bra gemenskap och lång erfarenhet. Vi strävar ständigt efter att överträffa våra gästers förväntningar och tillsammans levererar vi service i världsklass.
Hos oss arbetar du vid espressomaskinen eller i baren samt med förekommande cafésysslor såsom disk, städning och leveransmottagning.
Vi söker dig som sätter gästen i första rummet. För att trivas i rollen är det viktigt att du har god förmåga att samarbeta och att du trivs i att ta ett stort personligt ansvar. Vi tror att du är resultatfokuserad och du ständigt strävar efter att utveckla dig själv och andra.
Om du trivs i att möta människor från världens alla hörn och om du brinner för att arbeta med service så kommer du att trivas hos oss.
Vi ser gärna att du är över 20 år då vi serverar öl och vin på vår enhet.
Det är en fördel om du har nära till arbetet eller har egen bil då det kan bli svårt att ta sig till och från arbetsplatsen med kollektiva färdmedel.
Då vi verkar i en internationell miljö talar och skriver du bra svenska och har goda kunskaper i engelska.
I din ansökan ska du ange medborgarskap och du ska kunna uppvisa pass som styrker ditt medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd vilket krävs enligt utlänningsförordningen.
För att få arbeta på flygplatsen krävs en godkänd säkerhetsprövning och registerkontroll, vilket bl.a. innebär att du kan styrka din sysselsättning under de fem senaste åren. Detta ska styrkas i form av intyg eller betyg, säkerställ att du kan få fram detta och förbered dig så gott du kan inför en eventuell intervju. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara ostraffad.
Övrig information:
Våra öppettider följer flygets avgångar vilket innebär varierande arbetstider. Du börjar tidigast 4.00 på morgonen och slutar som senast 24.00, det är viktigt att du kan ta dig till och från jobbet dessa tider.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och Unionen. Vi erbjuder friskvårdsbidrag.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Om du har frågor kring tjänsten är du mer än välkommen att kontakta Alan på mail [email protected]
Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer