Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Cafémedarbetare till Sabis Haga, Solna

 
PUBLICERAD: 3 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 2 september 2022 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Servitör/Servitris, kafé och konditori | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2017 och 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

På Sabis Haga erbjuder vi en mängd tjänster i hela huset, där vår största kund är AFRY (tidigare ÅF). Vi serverar lunch till ca 500 gäster dagligen och vi driver även ett café i anslutning till restaurangen. Dessutom serverar vi luncher och middagar i representationsvåningen och dukar upp bufféer i huset i samband med konferenser. Varje dag levererar vi ett antal stora och små beställningar till de olika våningarna. Vi arbetar alltid efter Sabis grundvärderingar: Alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen
Nu söker vi en ny stjärna till vårt team på Sabis Haga! Din roll som cafémedarbetare innebär arbete i både café och restaurang, att hålla snyggt och rent och ge kunderna den bästa kundupplevelsen! Du säljer och levererar frukost, lunch, mellis, fika och catering till alla i huset på ett serviceinriktat och relationsskapande sätt. Du är också med i köket och gör sallader, smörgåsar och smoothies. Vi testar ofta nya idéer och trender för att hela tiden utveckla utbudet.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att ha jobbat i café eller restaurang tidigare. Du är en social person som brinner för service och mötet med människor! Du trivs i en miljö där det är mycket att göra och har en positiv inställning. Du är nyfiken och lyhörd för gästernas behov tillsammans med en ödmjuk framtoning. Dessutom tycker du att det är viktigt att ha kul på jobbet och du samarbetar med ditt team för att skapa en oförglömlig upplevelse för våra kunder!

Vi erbjuder dig
På Sabis får du möjlighet att göra skillnad för dina kunder och kollegor i ett stabilt bolag med fokus på utveckling. Sabis är ett familjeägt företag med korta beslutsvägar. Dessutom jobbar vi med glädje och firar våra framgångar!

• Vi erbjuder utbildningar och uppmanar till intern rörlighet för att du ska kunna utvecklas hos oss.
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer.
• En arbetsplats med tacksamma arbetstider. Vi håller stängt och är lediga över jul- och nyårsveckorna, alla röda dagar och fem veckor under sommaren.
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda, samt friskvårdsbidrag och subventionerad massage.

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75%. Arbetstiden är mestadels förlagd till dagtid under vardagar, kvällar och helger kan förekomma. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer