Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Cafémedarbetare

 
PUBLICERAD: 4 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 22 augusti 2022 | KOMMUN: Skövde | YRKE: Servitör/Servitris, kafé och konditori | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Henrys Bageri grundades 1965 i Lidköping. Verksamheten har utökas under åren med café och conditori. Hösten 2012 flyttade företaget till helt nya lokaler i Lidköping. Bageriet har haft som tradition att alltid använda de bästa råvarorna och jobbar så än idag. Henrys bageri har ett högklassigt sortiment av stenugnsbakat bröd, kaffebröd, tårtor, bakelser och mycket annat gott från sitt eget bageri Lidköping.
I april 2016 öppnade Henrys bageri en caféservering i helt nyrenoverade lokaler vid Hertig Johans torg i Skövde. Caféserveringen har blivit populär.
Vi vill förstärka vårt team med en:
Cafémedarbetare
Vi söker dig som har erfarenhet och trivs att jobba med hög servicekänsla. Du sätter alltid kunderna i första hand och har lätt för att samarbeta med kollegor samt gillar att hålla rent och snyggt omkring dig.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och där vi vill ha lagspelare som tar fullt ansvar för kvalitet, service och resultat.
Passar denna beskrivning in på dig så är du välkommen att söka tjänsten.
En tjänst 100 %

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer