Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Cafébiträde

 
PUBLICERAD: 25 maj 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 11 november 2023 | KOMMUN: Göteborg | YRKE: Konditoribiträde | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
På Kafé Magasinet finns alltid något för alla, några njuter av en kaffe i vårt orangeri eller delar en pizza på vår uteservering.
Från tidiga morgnar till sena nätter är det alltid full fart hos oss!

Vi söker dig som har en genuin servicekänsla, är positiv, kvalitetsmedveten och älskar att jobba när det är fullt hus. Med ditt härliga humör och genuina servicekänsla tar du hand om både gäster och kollegor på ett fantastiskt sätt.

Du kommer att bli en del av ett tight och energifullt team som tillsammans tar sig an utmaningar och pushar varandra till att alltid göra sitt bästa för gästen och varandra.

Du kommer främst att arbeta med frukost och lunchserveringen vilket gör att du alltid kommer få en bra start på dagen med en fantastisk stämning, så gillar du att vara med där det händer så är detta helt rätt för dig!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds av sex månaders provanställning, startdatum i mitten av Juni.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer