Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Cafeansvarig / Driftsansvarig

 
PUBLICERAD: 24 november 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 12 december 2021 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Konditoribiträde | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Driven driftsansvarig till White Guide-prisat bageri i Hökarängen
Vilka är vi?
Vi är ett hantverksbageri med egen butik i hjärtat av Hökarängen. Vi har levererat bullar och godsaker bakade på ren kärlek till både lokala stammisar och långväga gäster sedan mars 2015. Vi är ett litet drivet gäng som älskar det vi gör. Allt vi serverar; från bakverk och frukost till lunchsoppor och grillmackor är gjorda från grunden av riktigt bra råvaror. Vi strävar alltid efter att leverera kvalitet och service i toppklass!
Vi har öppet vardagar 7-18 och helger 8-17. Vår försäljning är styrd efter bakverkens säsonger, det vill säga att vi säljer som bäst under semmelsäsongen jan-mars och dagar som kanelbullens dag, inför jul, påsk, mors dag och andra speciella högtider.


Vi söker:
En målmedveten driftsansvarig som har drivet att sköta driften av denna lilla pärla. Vi har höga krav på rollen och du kommer att ha tillgång till mentor för att få rätt förutsättningar att lära dig hur det fungerar hos oss.
Vad du vill åstadkomma och dina framtida mål är viktigare än vad du gjort tidigare, ett stort intresse och engagemang är av högsta prioritet. Har du erfarenhet av att driva café/bageri/restaurang/butik är det ett plus men vi lägger stor vikt vid din personlighet, inställning och attityd. Du ska trivas i ledarrollen och tycka att service och personal är kul!

Arbetsuppgifter:
Du kommer att ansvara för driften i sin helhet: Att leda och motivera personal, personalarbete, schemaläggning, kampanjplanering, kvalitetsansvar, administrering, planering och uppföljning av den dagliga driften och delvis budgetansvar.

För att klara av rollen som driftansvarig hos oss behöver du:
Vara orädd och flexibel: Att vara en problemlösare är en stor del av din vardag, du får inte vara rädd för att sätta dig in i nya system, agera vaktmästare, pussla med schemat vid sjukskrivningar eller lösa tekniska problem. Ingen dag är den andra lik och du kommer vara spindeln i nätet. Därför krävs det att du är duktig med prioriteringar, kan disponera din egen tid utefter oförutsedda händelser. En dag kan du helt plötsligt stå och koka en soppa, hoppa in i butiken eller hjälpa bagarna och koka en vaniljkräm.
Ha goda kommunikativa egenskaper: Du kommer leda vår personal, men även förvalta kontakter med ex. kunder, leverantörer, redovisningsbyrå och andra externa samarbetspartners och instanser.
Känsla för planering: Du kommer ha det yttersta ansvaret driften, personal, produktion och försäljning. Att kunna planera och prioritera är av största vikt. Vissa perioder är lugnare då måste fokus ligga på att planera underhåll, framtida kampanjer, menyer och att ta KB till nästa nivå, medan andra perioder kommer vara intensiva och fullt fokus kommer läggas på försäljning.
Ha ett stort intresse för mat och bakverk: Det är vad vi gör, och du måste känna dig bekväm med att smaka av och kvalitetskontrollera att det vi serverar och säljer håller den toppkvalitet vi eftersträvar.
Sinne för mänskliga relationer: Vi är ett litet gäng så att kunna leda personal, delegera och följa upp är av stor vikt.
Tävlingsinriktad/målmedveten: Du ska tycka det är kul att sätta och sträva mot både kort- och långsiktiga mål, både för dig själv och arbetslaget. Komma med idéer om hur vi kan utvecklas och bli ännu bättre.
Datavana: Inte vara rädd för att använda dig av Office, mail, administreringsprogram osv.Vi erbjuder:
En plats i ett härligt litet gäng som har kul på jobbet, gillar det vi gör och som firar våra framgångar! Du kommer ha utrymme att växa och utmanas i din roll. Vi tillämpar kollektivavtal-HRF och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag. Vi har stängt fyra veckor i juli och över jul/nyår samt midsommar. Du kommer vartefter du bemästrar rollen att ha möjlighet till flexibilitet och själv styra ditt arbete.
Kika gärna in på vår instagram eller facebook för att få en bild av vad vi gör!
Ansökan:
Mejla CV och personligt brev till jobba@konditornochbagarn.se
Frågor om tjänsten besvaras lättast på mail (eller telefon onsdag/torsdag/fredag eftermiddag).
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu