Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Burger King utökar med fler restauranger

 
Burger King utökar med fler restaurangerBurger Kinga har öppnat ett flertal nya restauranger under december, Burger King fortsätter att expandera och i november och december har restauranger i  Umeå, Lidköping, Västanvik, Burlöv center och Munkeröd öppnat. Den 23 december öppnas portarna i Hudiksvall för den senaste i raden av restauranger.

Placeringen av Burger King i Hudiksvall blir på Medskog Norra 2 i ett handelsområde som är under uppbyggnad, där blir de granne med butiker som Elgiganten, Rusta och Jula. Förutom grillade hamburgare så för Burger King också med sig cirka 30 nya arbetstillfällen till orten.

 –Restaurangen i Hudiksvall blir King Food’s sextonde Burger King restaurang i Sverige och den sjätte enheten som vi öppnar under 2016. Vi har ambitiösa planer för vår svenska verksamhet och efter Hudiksvall kommer vi att öppna ytterligare en restaurang i Sverige i år, säger Rune Sandvik, VD King Food. 

Lokalen har byggts efter Burger King inredningskoncept 20/20 Light, med digitala menydisplayer och ett färgschema i ljusa skandinaviska toner som skapar en känsla av modernism. Konceptet är en del i Burger King satsningen på att förnya restaurangmiljöerna och att utveckla en tydligare restaurangprofilering. Restaurangen är utrustad med drive-thru och lekrum.

Den nya serveringen kommer att vara öppen alla dagar kl 09-24 och restaurangchef  är Stefan Bergh.

 –Burger King fortsätter att växa och Hudiksvall blir årets näst sista restaurangöppning för oss, nu finns vi tillgängliga  på ännu en ort och ännu en plats längst E4:an säger Ole Erik Samseth, Skandinavisk Marknads- och kommunikationsdirektör Burger King, King Food.

Nyöppnade Burger King restauranger:

23  december Hudiksvall
21 december Munkeröd
6 december Burlöv center
3 december Västanvik
2 december Lidköping
18 november UmeåAv: Annika Rådlund