Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Bukowskis ny samarbetspartner för Systembolagets dryckesauktioner

 
Bukowskis ny samarbetspartner för Systembolagets dryckesauktionerSamlarobjekt inom starkvin, vin, sprit och öl säljs på Systembolagets auktioner. Från och med den 1 januari 2017 är Bukowskis ny samarbetspartner för Systembolagets dryckesauktioner.

Systembolagets första auktion med värdefulla samlarobjekt arrangerades hösten 2004 och sedan dess har så många som 66 auktioner genomförts.

- Systembolagets dryckesauktioner har sedan starten 2004 utvecklats från klassiska slagauktioner till dagens onlineauktioner. Vi är glada över vårt nya samarbete med Bukowskis och ser fram emot den fortsatta utvecklingen, säger Maria Bergnäs, ansvarig Systembolagets dryckesauktioner.

- Det är med stor glädje vi ser fram emot att arbeta med detta prestigeuppdrag. Bukowskis står för kvalitet och kunskap – vilket är värderingar vi delar med Systembolaget, säger Louise Arén, VD på Bukowskis.

Systembolagets dryckesauktioner begränsar sig till värdefulla samlarobjekt, det vill säga vin, starkvin, sprit eller öl som finns på internationella dryckesauktioner och har en stor dokumenterad efterfrågan. Auktionerna som genomförs online kommer även fortsättningsvis att hållas åtta gånger per år och under tre dagar vid varje tillfälle.

Öppna värderingsdagar

Under våren anordnar vi öppna värderingsdagar där man kan träffa våra experter på Bukowskis kontor i Stockholm/Västberga, Göteborg och Malmö och få sina värdefulla samlarobjekt värderade på plats. Aktuella datum och kalendarium finns här

Nya in- och utlämningsställen
Kontaktuppgifter och adresser till Bukowskis finns här

Bukowskis är störst i Norden på kvalitetsauktioner. Kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors. Hos Bukowskis finns Sveriges främsta experter inom klassisk, modern och samtida konst samt design och konsthantverk.

www.bukowskis.com


Av: Annika Rådlund