Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Boulebar söker servitriser/servitörer!

 
PUBLICERAD: 12 januari 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 11 februari 2022 | KOMMUN: Göteborg | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
VI SÖKER SERVITRISER OCH SERVITÖRER
OM ROLLEN
Du är värmen, du är lugnet, du är Servitrisen/Servitören! Det är du som tillsammans med övriga teamet inte bara skapar känslan av en resa ner till södra Frankrike utan också levererar overwhelming service till våra gäster. Det är dig man frågar om allt från vinmatchningar till dagens fångst. . Du är den som ser till att dina gäster kommer till ett rent bord och får en fantastisk kväll tills dess att de skall till banorna eller går hem. Du ser till att din station når den service, kvalitet, standard och effektivitet vi vill uppnå. Du ska kunna svara på gästernas frågor om mat och dryckesmenyn men ska även vara bekväm i att leverera ett bouletips.
ARBETSUPPGIFTER
Du ger gäster ett varmt välkomnande. Du pratar med dem för att hålla koll och ser till att alla är nöjda, men även för att plocka upp eventuella saker som inte fungerat 100% i ett tidigt skede så vi hinner ändra det, innan kvällen är slut.


Du tar beställningar med bekvämlighet och levererar mat och dryck mellan kök/bar och gäst. Vi jobbar med stationer och du har ansvar för din tilldelade station under skiftet inklusive det runtomkring. Du ser till att sittningstiderna hålls och att gästerna har det de behöver i glas och på fat.
SOM PERSON ÄR DU
- Serviceinriktad
- Bra på att snabbt skapa dig en helhetssyn som du behåller under skiftet
- Strukturerad
- Mål och resultatinriktad
- Positiv och glädjespridande
- Bra på pussel, tetris eller schack
- Omtänksam
Krav:
Du har jobbat inom restaurang och kan bära minst 3 tallrikar.
Det är meriterande om du..
- Har yrkesutbildning inom Hotell/Turism & Restaurang


ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Var: Boulebar Rosenlundsgatan
Anställningsform: 50% från mars därefter i april 75% anställning
När: 1:e mars
Lön efter överenskommelse
OM OSS
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på nio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis. Läs mer om oss på hemsidan.


Känner du igen dig i beskrivningen, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot att höra mer från dig!

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer