Bona satsar på mjuka golv
6 Maj 2018

Med det här systemet för mjuka golv kan golvägare återställa sina utslitna och skadade gummi-, PVC-, PU-, vinyl- och linoleumgolv och slippa byta ut hela golvet. Tiden då golvet inte kan användas under arbetet minskar med hela 50 procent, vilket innebär betydande besparingar för golvägarna. Och för första gången i branschen kan nu golvet även få en ny design.
– Vår långa erfarenhet av och passion för trägolv har gjort att vi kan utöka vårt erbjudande till nya marknaderoch utveckla produkter och lösningar även för andra typer av golv. Som ett led i vårt arbete med innovation och hållbarhet och för att ge golv en längre livslängd har vi nu tagit fram ett helt nytt erbjudande för att möta både golvläggarens och golvägarens behov när det gäller mjuka golv, säger Kerstin Lindell, Bona AB:s VD.
Bonas system för mjuka/elastiska golv består av processer och produkter som täcker in allt från helrenovering och lackning till daglig rengöring, vilket ska ge golvet en längre livslängd och ett fräscht utseende. Systemet kan användas i alla typer av miljöer – kommersiella utrymmen som kontor och hotell, idrottshallar och flygplatser.
Det kompletta Bona-systemet för mjuka golv lanseras på Clean Expo i Shanghai den 26–28 april och ska presenteras på Interclean fair i Amsterdam den 15–18 maj.
Om Bona
Bona är ett familjeägt företag som grundades 1919 och levererar produkter för installation, underhåll och restaurering av trägolv. Bonas omsättning var 2,3 miljarder SEK 2017. Huvudkontoret finns i Malmö och företaget representeras globalt av 17 dotterbolag och 70 distributörer.
Koncernen har cirka 550 anställda i hela världen och en omsättning år 2016 på SEK 2,2 miljarder.
6 Maj 2018
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Utsedd till Bästa Affärshotell och Bästa Revenue Managment
"Vi kommer ha fortsatt stort fokus på att bibehålla platsen som marknadsledare inom möten och event"
-
Undersöker möjligheter att lösa råvarubristen för surströmming
"Livsmedelsstrategin är en långsiktig tillväxtstrategi som inkluderar hela livsmedelskedjan, det vill säga primärproduktion, livsmedelsindustri, livsmedelshandel samt restauranger och storkök".
-
Veganskt mackrecept framtaget av A La Lo
Recept: Stockeld x A La Lo x bagel
-
"Mycket handlar om logistik och att bygga smarta flöden"
Intervju med Martin Montelin, ansvarig för kompetensområde Hotell & Konferens på Fojab
-
Hon är Grand Hôtels nya hotellchef
"Jag är så stolt över att vara tillbaka på Sveriges främsta lyxdestination"
-
Hotellet öppnar ett glassrum
"Det är ett nytänkande koncept"
-
Mathias Dahlgren öppnar ny restaurang på Grand Hôtel
"Det ger oss möjligheten att erbjuda en ny unik matupplevelse som jag drömt om att få sjösätta"