Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Bli en del av service- och eventbranschen!

 
PUBLICERAD: 5 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 31 augusti 2022 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Om tjänsten

Vi söker ambitiös och utåtriktad personal som vill arbeta inom vår populära event-, servering- och cateringverksamhet på diverse uppdrag. Eventen varierar från stora till små, från roliga företagsfester till konserter och stora banketter. Vi arbetar med konferensanläggningar, hotellkedjor, moderna företag och lokala restauranger. Arbetet är förlagt under dag, kväll- och helgtid. I denna roll har du möjlighet att påverka dina tider helt utifrån ditt privata schema. För rätt person finns det goda möjligheter för vidareutbildning och mer ansvar.

Har du ingen erfarenhet eller utbildning inom servering eller catering? Ingen fara! Alla som blir anställda hos oss får gå Carotte Academy, vår egna serviceutbildning, så ni känner er trygga och kan leverera förstklassig service till våra kunder.

Arbetsuppgifter

Beroende på uppdrag så varierar arbetsuppgifterna. Det kan vara digitala event där du arbetar hemifrån, eventpersonal/värdar som välkomnar gästerna, catering- och serveringsuppdrag eller á la carte servering.

Exempel på arbetsuppgifter:

Välkomna gästerna
Duka och göra det fint inför att gästerna anländer
- Ta emot beställningar av mat och dryck
Servera mat och dryck
Avdukning och plock
Garderobiär


Vi söker dig som

- Servicestjärna som älskar att leverera service i världsklass
- Är social, utåtriktad och kommunikativ
- Har en positiv och ödmjuk attityd
- Är flexibel och prestigelös
- Är en teamplayer
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska


I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet. För att trivas i den här rollen tror vi att du gillar att ha mycket att göra och förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder.

Motivera gärna i din ansökan varför just du passar för rollen - både erfarenhets- och personlighetsmässigt.

Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff. Med rätt inställning får du möjligheten att avancera inom bolaget och kan bli en Carotte Leader.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Stockholm

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på [email protected]

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer