Blackstone Steakhouse har nu öppnat sin 17:e restaurang
14 Nov 2024
Blackstone Steakhouse startade sin första restaurang i Falun 2015 och med den nyligen öppnade restaurangen i Uppsala finns nu 17 stycken runtom i landet. Restaurangkonceptet erbjuder gästerna en helhetsupplevelse där gästerna själva steker sina varmrätter på en het lavasten. Något de menar ger mycket goda möjligheter till lönsamhet och kostnadseffektiv köksbemanning.
– Det enkla och samtidigt eleganta matkonceptet gör det lätt att skapa lönsamhet i en Blackstone Steakhouse-restaurang. Men det bästa med konceptet är ändå att det ger våra gäster en måltidsupplevelse utöver det vanliga, säger Christian Maggio.
Christian Maggio är en erfaren och etablerad krögare som sedan tidigare bland annat driver sex Pinchos-restauranger. Christian har nu öppnat Blackstone Steakhouse tillsammans med Mats Flyberg i hemstaden Uppsala.
På en Blackstone Steakhouse-restaurang serveras råvarorna, som kan vara kött, fisk eller något vegetariskt, tillsammans med en lavasten som hettats upp till 400 grader. På stenen steker gästen sin varmrätt som serveras med olika tillbehör.
14 Nov 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen:
-
Max lanserar bankettmeny med Kalix löjrom
"Med fokus på svenska smaker och fina råvaror har vi tagit fram något utöver det vanliga"
-
Färre äter lunch på restaurang
Här äts lunchen enligt en ny undersökning: